Penaten κρέμα στην οικεία περιοχή

Ευαίσθητη οικεία περιοχή: Πώς να τη φροντίσετε σωστά

Το δέρμα των οικείων περιοχών μας είναι πραγματικά μοναδικό. Εδώ έχει ιδιαίτερα ισχυρή παροχή αίματος και είναι πολύ αραιό κατά τόπους. Το ζεστό, υγρό περιβάλλον και η συνεχής, συχνά περιοριστική επαφή με εσώρουχα και παντελόνια μπορεί μερικές φορές να κάνουν το δέρμα ευαίσθητο. Οι βλεννογόνοι χρειάζονται επίσης ειδική επεξεργασία κατά την περιποίηση των γεννητικών οργάνων προκειμένου να αποφευχθεί η ξήρανση και να μην αλλοιωθούν οι φυσικές ικανότητες αυτοκαθαρισμού των βλεννογόνων.

Όσον αφορά τη σωστή φροντίδα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα με ουδέτερο pH δέρματος. Ενώ οι άντρες με ακροποσθία θα πρέπει πάντα να αφαιρούν το σμήγμα, το οποίο μπορεί να έχει μαζευτεί κάτω από την κεφαλή της βαλάνου, με νερό ή με σαμπουάν για οικεία ατμόσφαιρα με ουδέτερο pH, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να καθαρίζουν τους κόλπους τους. Αυτό καθαρίζεται φυσικά. Ειδικά βακτήρια στον κόλπο παίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτά θα διαταράξουν τη λειτουργία καθαρισμού τους από σαπούνια με υψηλές τιμές pH. Άρα ισχύει: Ο κόλπος δεν χρειάζεται καθαρισμό.

Επίσης ενδιαφέρον: αιδοίος και κόλπος – αυτές είναι οι διαφορές > >

Όσον αφορά την καθημερινή προσωπική υγιεινή, αρκεί οι γυναίκες να καθαρίζουν τον αιδοίο τους με καθαρό νερό και τα χέρια τους. Αν δεν θέλετε να κάνετε χωρίς λοσιόν και σαπούνια για να καθαρίσετε τα εξωτερικά γεννητικά σας όργανα, θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε προϊόντα που αντιστοιχούν στην όξινη τιμή του pH του κόλπου.

Ερεθισμένη οικεία περιοχή: Αυτά τα πράγματα μπορεί να προκαλέσουν φαγούρα, σπυράκια κ.λπ

Ένας από τους κύριους λόγους για τον κνησμό, το κάψιμο και τη φλεγμονή των βλεννογόνων στην οικεία περιοχή είναι μυκητιάσεις. ο μαγιά μύκητας Η Candida albicans προκαλεί κολπική ξηρότητα, φαγούρα και μερικές φορές δυσάρεστο κάψιμο. Ευτυχώς, η μόλυνση μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί με αντιμυκητιακά φάρμακα. Οι αλοιφές ή τα υπόθετα μπορούν να αγοραστούν από το φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή και θα ανακουφίσουν τα συμπτώματα μετά από λίγες μόνο ημέρες.

Αλλά μπορεί κανείς να βοηθήσει και με την ξηρότητα και τον κνησμό υπερβολική προσωπική υγιεινή να είναι υπεύθυνος. Εάν πλένετε τα γεννητικά σας όργανα πολλές φορές την ημέρα ή με σαπούνια που δεν είναι συμβατά με το pH με το δέρμα σας, κινδυνεύετε να στεγνώσετε τους βλεννογόνους σας. Παρόμοια με το χώμα της ερήμου που ψήνεται σκληρά από τον ήλιο, το ξηρό δέρμα παρουσιάζει επίσης ρωγμές ξηρότητας και ρωγμές στο μικροσκόπιο. Τα βακτήρια και τα μικρόβια μπορούν να φωλιάσουν και να πολλαπλασιαστούν εδώ αβίαστα. Υπάρχει κίνδυνος φλεγμονής, ερυθρότητας του δέρματος, καύσου και κνησμού.

Κακή εφαρμογή Εσώρουχα που περιορίζουν και κόβει και προκαλεί ισχυρές μηχανικές επιπτώσεις τριβής, μπορεί επίσης να είναι η αιτία ερεθισμού του δέρματος, σπυριών στην οικεία περιοχή ή φλεγμονής. Επίσης τακτικό οικεία ξυρίσματα διαταράσσουν τα ανώτερα στρώματα του δέρματος και μερικές φορές προκαλούν εξογκώματα στο ξυράφι, έγκαυμα και δυσάρεστη φαγούρα.

Οφέλη της κρέμας Penaten στην οικεία περιοχή

Η κρέμα Penaten είναι μια από τις κλασικές αλοιφές προστασίας τραυμάτων. Η αλοιφή αναπτύχθηκε από έναν Γερμανό φαρμακοποιό στις αρχές του 20ου αιώνα. Ως ένα από τα πρώτα προϊόντα περιποίησης ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, η δημοφιλής, φρέσκιας μυρωδιάς λιπαρών κρέμα εσπεριδοειδών κάλυψε αμέσως ένα κενό στην αγορά. Μέχρι σήμερα, οι γονείς ορκίζονται στην ανακουφιστική κρέμα που ανακουφίζει από ερεθισμούς του δέρματος, όταν πρόκειται για τον πόνο στο κάτω μέρος του μωρού. Η κρέμα Penaten βασίζεται σε αποτελεσματικά συστατικά όπως οξείδιο ψευδαργύρου και πανθενόλη. Οι ουσίες υποστηρίζουν την επούλωση των πληγών και βοηθούν την αναγέννηση του δέρματος.

Θα πρέπει να ξέρετε για την κρέμα Penaten όμως: Η δημοφιλής αλοιφή ψευδαργύρου είναι πράγματι αποτελεσματική κατά της φλεγμονής και της ερυθρότητας, περιέχει αλλά συστατικά όπως Αρώματα, αρώματα και παραφίνες. Οι παραφίνες δημιουργούνται κατά την επεξεργασία του πετρελαίου και μπορούν να διαταράξουν την ευαίσθητη ισορροπία των εξωτερικών προστατευτικών στοιβάδων του δέρματος. Η Öko-Test επικρίνει εδώ και καιρό τα περιττά πρόσθετα αρωμάτων και τα συστατικά ορυκτελαίων στην κρέμα Penaten. Τα συστατικά με βάση το πετρέλαιο μπορεί να είναι προβληματικά για το δέρμα. Οι λεγόμενοι MOAH, αρωματικοί υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων, παίζουν ρόλο εδώ. Υποπτεύονται ότι συσσωρεύονται στον ανθρώπινο ιστό και στο λεμφικό υγρό.

  • Ωστόσο, εάν δεν είστε αλλεργικοί σε αρώματα, αρώματα ή παραφίνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Penaten για να καταπολεμήσετε τον κνησμό στην οικεία περιοχή. Εφαρμόστε μια λεπτή μεμβράνη του αντιφλεγμονώδη κρέμα Penaten Στην οικεία περιοχή, εφαρμόστε σε περιοχές του δέρματος που είναι ιδιαίτερα ξηρές και κόκκινες.
  • Η κρέμα προστασίας πληγών για την ευαίσθητη περιοχή είναι επίσης εξαιρετική για θεραπεία επώδυνες περιοχέςγια παράδειγμα όπου κόλλησαν τα εσώρουχα ή ένα στενό παντελόνι που κόπηκε στον καβάλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Επίσης μετά το ξύρισμα Μπορείς Penaten κρέμα για τα σπυράκια στην οικεία περιοχή ισχύουν. Οι ερεθισμοί του δέρματος μειώνονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και αντιφλεγμονώδη προστατευτική κρέμα πληγών.

Να είστε προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε! Θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας

Η κρέμα Penaten στην οικεία περιοχή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο εξωτερικά. Εφαρμόστε την προστατευτική κρέμα πληγών μόνο στον αιδοίο, δηλαδή σε όλα τα γεννητικά όργανα που είναι ορατά από έξω. Η λιπαρή κρέμα είναι απολύτως ακατάλληλη για εσωτερική χρήση στον κόλπο λόγω των πρόσθετων συστατικών όπως αρώματα, αρώματα και ουσίες ορυκτελαίων όπως το MOAH. Εάν αισθάνεστε κάψιμο, φαγούρα και ξηρότητα στον κόλπο, μιλήστε με έναν φαρμακοποιό ή επισκεφθείτε απευθείας έναν γυναικολόγο.

εκτός αυτού: Η κρέμα Penaten δεν είναι κατάλληλη για τη θεραπεία ανοιχτών πληγών. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ερυθρότητα και τις μικρές εκδορές με την κρέμα τραυμάτων. Ωστόσο, γενικά θα πρέπει να μείνετε μακριά από ανοιχτές πληγές. Επειδή η επαφή με τα δάχτυλα και την κρέμα τραυμάτων φέρνει βακτήρια απευθείας στην πληγή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή και σοβαρές λοιμώξεις. Χρησιμοποιήστε έμπλαστρα για ανοιχτές πληγές και κοψίματα στην οικεία περιοχή για να κλείσετε τις πληγές και να αποφύγετε μικρόβια, βακτήρια κ.λπ. Αφήστε τις μικρότερες πληγές να επουλωθούν φυσικά και χρησιμοποιήστε την κρέμα Penaten μόνο όταν σχηματιστεί ένα στρώμα ψώρας.

Πόνος στον κόλπο: Αυτές οι σπιτικές θεραπείες βοηθούν

Οι πληγές στην οικεία περιοχή είναι απολύτως φυσιολογικές και μπορεί να έχουν διαφορετικές αιτίες. Αυτοί οι εξωτερικοί ερεθισμοί του δέρματος μπορούν να αντιμετωπιστούν υπέροχα με κρέμες προστασίας τραυμάτων όπως η κρέμα Penaten. Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα όταν πρόκειται για προβλήματα με τον κόλπο. Εάν ο κόλπος είναι επώδυνος και ερεθισμένος, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κρέμα Penaten που περιέχει ορυκτέλαιο. Υπάρχει μια σειρά εδώ Σπιτικές θεραπείες για τον πόνο στον κόλποπου μπορεί να προσφέρει γρήγορη ανακούφιση. Μπάνια Sitz με χαμομήλι ή αλοιφές που περιέχουν ουρία μπορεί στη συνέχεια να τεθεί σε ισχύ. Εάν τα συμπτώματα επιμείνουν μετά από μερικές ημέρες ή ακόμη και επιδεινωθούν, φροντίστε να επισκεφτείτε έναν γιατρό για να καταλάβετε πιθανές αιτίες, όπως λοιμώξεις και ασθένειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *