7 ασκήσεις για σφριγηλό πρόσωπο

Τι ακριβώς είναι η γιόγκα προσώπου;

Η Face yoga είναι μία φυσική μέθοδοςγια να πάρεις το δικό σου μύες του προσώπου για προπόνηση και τόνωση, μείωση των ρυτίδων και ενίσχυση των μυών του προσώπου. Οδηγούν ορισμένους Γυμνάσια μέσα από αυτό το πρόσωπο απαλά τέντωμα, σφίγγω και δυναμώνω. Μέσω επαναλαμβανόμενων κινήσεων όπως συνοφρυώνοντας, ανοιγοκλείσιμο ματιών, ανύψωση των μάγουλων και διαμόρφωση χειλιών, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματοςπροωθήσει το Παραγωγή κολλαγόνου και αυξήστε την Ενταση το δέρμα σου.

Επίσης συναρπαστικό: Τύποι γιόγκα – ποια υπάρχουν και ποιες είναι οι διαφορές; >>

Είναι χρήσιμες οι ασκήσεις προσώπου;

Τακτική γιόγκα προσώπου μπορεί Μειώστε τις ρυτίδες και τη χαλάρωση του δέρματος, βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και με αποτέλεσμα μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση. Γιατί: Η γιόγκα για το πρόσωπο εκπαιδεύει τους μύες σας, για παράδειγμα στα μάγουλα, στο μέτωπο ή γύρω από τα μάτια. Έτσι η μορφή της γιόγκα είναι μία φυσική και χαλαρωτική επιλογή, Ενεργοποιήστε τους μύες του προσώπου σας και προωθήστε μια υγιή, λαμπερή εμφάνιση.

Παρεμπιπτόντως: Οι άνθρωποι έχουν 43 μύες στο πρόσωπό τους. Χρειαζόμαστε 17 από αυτούς τους μύες για να χαμογελάσουμε για λίγα δευτερόλεπτα.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να λειτουργήσει η γιόγκα προσώπου;

Ο χρόνος που χρειάζεται για να λειτουργήσει η γιόγκα προσώπου μπορεί διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, συνήθως μπορείτε τα πρώτα αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο εβδομάδες τακτικής πρακτικής ειδοποίηση.

Η ακριβής διάρκεια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η κατάσταση του δέρματος, το πρόγραμμα άσκησης και η συνέπεια. Όσο πιο συχνά κάνετε γιόγκα προσώπου, τόσο πιο γρήγορα θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου, την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Χρειάζεται όμως υπομονή και επιμονή για να επιτευχθούν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Επομένως, συνιστάται να συμπεριλάβετε τις ασκήσεις ως αναπόσπαστο μέρος της τακτικής ρουτίνας περιποίησης και ευεξίας του δέρματος.

Γυμναστική προσώπου: Οι καλύτερες ασκήσεις για σφριγηλό δέρμα

Με τις σωστές ασκήσεις, μπορείτε να δυναμώσετε τους μύες του προσώπου σας και να αποκτήσετε ένα νεανικό, σφριγηλό και εκφραστικό πρόσωπο – όλα αυτά χωρίς Botox. Ονομάζουμε 7 ασκήσεις γιόγκα προσώπου που χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *