5 συμβουλές για το πώς να σταθείτε ξανά στα πόδια σας μετά την εξάντληση

5 συμβουλές για το πώς να σταθείτε ξανά στα πόδια σας μετά την εξάντληση

Μετά την εξάντληση, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να θεραπεύσετε και να ανακτήσετε τη δύναμη. Εδώ είναι 5 συμβουλέςπου μπορεί να βοηθήσει:

1. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση

Η πιο σημαντική προϋπόθεση για την αποκατάσταση είναι να πάρετε αρκετά ξεκούραση και χαλάρωση θεραπεύω. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας και να μην βάζετε τον εαυτό σας σε υπερβολικό άγχος. Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά, να τρώτε υγιεινά και να κάνετε αρκετά διαλείμματα.

Ενδιαφέρων: Μειώστε το άγχος με αυτές τις 3 βραδινές τελετουργίες >>

2. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια

Εάν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες της επαγγελματικής εξουθένωσης μόνοι σας, είναι σημαντικό επαγγελματική βοήθεια μαζεύω. Ένας θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε την κατάσταση και να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές και σωματικές συνέπειες της κατάρρευσης. Η επαγγελματική εξουθένωση θεωρείται επίσημη ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα: Ψυχοθεραπεία: Πώς να αποκτήσετε μια θέση όσο το δυνατόν γρηγορότερα >>

3. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε

Μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να μιλήσετε σε κάποιον που εμπιστεύεστε για εσάς συναισθήματα και σκέψεις. Αυτό μπορεί να είναι ένας φίλος, ένα μέλος της οικογένειας ή ένας θεραπευτής.

Συμβουλή ανάγνωσης: Ψυχολογία: 5 μυστικά για μια δια βίου φιλία >>

4. Προσοχή στη διατροφή και την άσκηση

Η υγιεινή διατροφή και η επαρκής άσκηση είναι σημαντικά για τη σωματική και ψυχική υγεία. Προσέξτε ένα ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής αλέσεως. Φτιαχνω, κανω ασκήσου τακτικάπου απολαμβάνεις.

Συναρπαστικός: Το σώμα σας χρειάζεται αυτές τις 4 βιταμίνες όταν είναι στρεσαρισμένο >>

5. Θέστε ρεαλιστικούς στόχους

Μετά από εξάντληση, είναι σημαντικό να… ρεαλιστικούς στόχους να ορίσει. Μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και αφήστε τον χρόνο να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *