5 βιώσιμα χρώματα και συμβουλές

Πώς μπορείτε να ανανεώσετε τα γκρίζα μαλλιά;

Μπορείτε είτε να βάψετε ολόκληρο το κεφάλι των μαλλιών σας – είτε απλώς να επιλέξετε μερικά σκέλη – αντίστοιχα Highlights (ελαφριές ραβδώσεις) ή lowlights (σκοτεινές ραβδώσεις). Τόσο οι ανταύγειες όσο και οι χαμηλές λάμψεις μπορούν να γίνουν για να λάμπουν με μια κρέμα απόχρωση ή χρώμα μαλλιών.

Διαβάστε επίσης: Τονωτικά γκρίζα μαλλιά: Με αυτές τις συμβουλές φαίνεται σαν επαγγελματίας >>

Βάψιμο γκρίζων μαλλιών: Οι καλύτερες συμβουλές

1. Επιλέξτε το σωστό χρώμα μαλλιών: Επιλέξτε ένα χρώμα μαλλιών που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας και το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

2. Δοκιμάστε το χρώμα εκ των προτέρων: Πάντα να κάνετε μια δοκιμή πριν τη βαφή για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στα προϊόντα βαφής μαλλιών που χρησιμοποιείτε.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες: Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία του χρώματος μαλλιών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χρόνο έκθεσης και ξεπλύνετε καλά το χρώμα για να αποφύγετε πιθανούς ερεθισμούς ή ζημιές.

4. Φροντίστε τα βαμμένα μαλλιά σας: Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά. Χρησιμοποιήστε ήπια σαμπουάν και μαλακτικά χωρίς θειικά άλατα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την επεξεργασμένη χαίτη. Αποφύγετε το υπερβολικό styling και χρησιμοποιήστε τακτικά μάσκες μαλλιών ή λάδια περιποίησης για να θρέφετε τα μαλλιά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: Καλύπτοντας τα γκρίζα μαλλιά: Ακολουθήστε τις 5 συμβουλές μας όταν βάφετε >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *