Όλοι οι πάσχοντες από ρευματισμούς πρέπει να γνωρίζουν αυτό το αρχαίο φάρμακο

ο Θεραπευτική δύναμη της τύρφης και της τύρφης έχει ήδη διερευνηθεί επιστημονικά πολλές φορές. Οι ερευνητές συμφωνούν τώρα ότι είναι κυρίως αυτό που περιέχεται στην τύρφη χουμικό οξύ συμβάλλει στη θεραπευτική δράση των λασπόλουτρων και των λασπόλουτρων. Οι συσκευασίες λάσπης που θερμαίνονται στους 40 βαθμούς Κελσίου, οι οποίες εφαρμόζονται σε μεγάλες περιοχές των προσβεβλημένων αρθρώσεων ή των περιοχών του δέρματος και το χουμικό οξύ διεγείρουν το ορμονικό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να απελευθερωθούν αγγελιοφόροι ουσίες που βοηθούν στην ανακούφιση των φλεγμονωδών αντιδράσεων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας τα πακέτα λάσπης

Το Moor μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί υπέροχα στο σπίτι για να ανακουφίσει τα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας και των ρευματισμών στα χέρια. Μπορείτε να αγοράσετε συσκευασίες λάσπης και έτοιμη θεραπευτική λάσπη στο διαδίκτυο ή στα φαρμακεία. Ο θεραπευτικός πηλός έρχεται σε μεγάλους κουβάδες.

Επίσης συναρπαστικό: Πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις σπιτικές θεραπείες για την αρθρίτιδα > >

Πάρτε περίπου 500 γραμμάρια χώματος βάλτου. Βάλτε τα σε μια γερή σακούλα και ζεστάνετε τα σε υδατόλουτρο στους 40 βαθμούς Κελσίου περίπου. Τώρα χρησιμοποιήστε μια κρέμα λίπους ή βαζελίνη για να καλύψετε τα χέρια σας με μια προστατευτική μεμβράνη λίπους. Τώρα βάλτε τα λαδωμένα χέρια σας στο πακέτο αγκυροβόλησης και ζυμώστε το χώμα μέχρι να είναι ακόμα ευχάριστα ζεστό.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία βρίσκονται στον έρμαιο

Με θερμαινόμενα λασπόλουτρα ή λασπόλουτρα, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ρευματισμών, αρθρώσεων ή δερματικών παθήσεων, πολλά θρεπτικά συστατικά από τον θεραπευτικό άργιλο έχουν επίδραση στο δέρμα και τους ιστούς. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά βρίσκονται κυρίως στο τυρφώδες έδαφος:

  • πυρίτιο: Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να βελτιώσει την επιδερμίδα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Ωστόσο, η εμπειρία από θεραπείες με πυρίτιο πλούσιο σε πυρίτιο δείχνει ότι σίγουρα υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.
  • σίδερο: Υποστηρίζει τον φυσιολογικό σχηματισμό αίματος και είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
  • ασβέστιο: Χρησιμοποιείται για τη φυσιολογική δόμηση υγιών οστών. Το έδαφος τύρφης πλούσιο σε ασβέστιο είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό για όσους πάσχουν από οστεοπόρωση.
  • μαγνήσιο: Μπορεί να έχει χαλαρωτική και αντισπασμωδική δράση. Το ορυκτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους μυς μας και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από την ένταση και τις κράμπες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *