Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό

Πώς θα απαλλαγούμε από τις τρίχες της μάγισσας στο πηγούνι μας;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγείτε από τις τρίχες της μάγισσας στο πηγούνι. Η καλύτερη μέθοδος εξαρτάται από την ατομική κατάσταση.

  1. Ξεριζώνω είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε τις τρίχες της μάγισσας στο πηγούνι. Ωστόσο, τα μαλλιά ξαναβγαίνουν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Το μάδημα περιλαμβάνει το τράβηγμα των μαλλιών από το δέρμα χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια ή ειδική συσκευή. Αυτή είναι μια επώδυνη μέθοδος αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε φλεγμονή.
  2. Αποτρίχωση ή Ζαχαράρισμα είναι επίσης αποτελεσματικές μέθοδοι που διαρκούν αρκετές εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, μια ζεστή λωρίδα κεριού εφαρμόζεται στο δέρμα και στη συνέχεια αφαιρείται με ένα τράνταγμα. Οι τρίχες μαγισσών στο πηγούνι αφαιρούνται συμπεριλαμβανομένων των ριζών. Η αποτρίχωση με κερί είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, αλλά μπορεί επίσης να είναι επώδυνη. Η ζαχαροποίηση είναι παρόμοια μέθοδος με την αποτρίχωση με κερί. Ωστόσο, ένα μείγμα ζάχαρης-κανέλας εφαρμόζεται στο δέρμα και στη συνέχεια αφαιρείται ξανά με ένα τράνταγμα. Το ζαχαρούχο είναι ελαφρώς λιγότερο επώδυνο από το κερί.
  3. ηλεκτρόλυση και Αποτρίχωση με λέιζερ είναι μόνιμες μέθοδοι που όμως απαιτούν αρκετές συνεδρίες. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης, ένα λεπτό σύρμα εισάγεται στη ρίζα της τρίχας και παράγεται ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό το ρεύμα καταστρέφει μόνιμα τη ρίζα της τρίχας. Η ηλεκτρόλυση είναι μια αποτελεσματική μέθοδος αλλά μπορεί να απαιτήσει πολλές συνεδρίες. Κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης με λέιζερ, μια ακτίνα λέιζερ κατευθύνεται στη ρίζα της τρίχας. Αυτή η δέσμη καταστρέφει μόνιμα τη ρίζα της τρίχας. Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος.
  4. Υπάρχουν και μερικά σπιτικές θεραπείες, που υποτίθεται ότι βοηθούν στην αφαίρεση των τριχών της μάγισσας. Αυτό περιλαμβάνει:
  • χυμό λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο λέγεται ότι φωτίζει το δέρμα και αναστέλλει την ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Ζάχαρη λέγεται ότι φράζει τους θύλακες των τριχών και αναστέλλει την ανάπτυξη των μαλλιών.
  • Αλόη λέγεται ότι καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα.

Ποια μέθοδος είναι η σωστή;

Η σωστή μέθοδος για την αφαίρεση των τριχών της μάγισσας στο πηγούνι εξαρτάται από την ατομική κατάσταση. Εάν έχετε μόνο μία ή δύο τρίχες, μπορείτε απλά να τις βγάλετε. Ωστόσο, εάν έχετε περισσότερα μαλλιά ή εάν τα μαλλιά είναι πολύ πυκνά, μια άλλη μέθοδος μπορεί να είναι πιο κατάλληλη.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *