Τριχόπτωση: Αυτές οι 5 σπιτικές θεραπείες βοηθούν

3. Πλιγούρι βρώμης

Δυναμώστε τα μαλλιά σας από μέσα προς τα έξω και δώστε τους πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα, οι νιφάδες βρώμης που είναι πλούσιες σε είναι ιδανικές Ψευδάργυρος, βιοτίνη, πρωτεΐνες, χαλκός και βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι. Τα μέταλλα που περιέχει όπως Μαγνήσιο, σίδηρος, κάλιο και φώσφορος διεγείρουν την ανάπτυξη των μαλλιών. Εάν καταναλώνετε τακτικά μια μερίδα πλιγούρι βρώμης κάθε μέρα, για παράδειγμα ως νόστιμο χυλό ή σε κουάρκ, μπορείτε να επιτύχετε ορατή επιτυχία μακροπρόθεσμα!

4. Μηλόξυδο

Το ολόπλευρο μηλόξυδο όχι μόνο βοηθά στους κίτρινους τόνους, αλλά και
σε περίπτωση τριχόπτωσης. Το ξύδι έχει απολυμαντική δράση, άρα Καθαρίζει τους φραγμένους πόρους και τα μαλλιά μπορούν να αναπτυχθούν ξανά καλύτερα. Επιπλέον, το ξύδι μπορεί Αυξήστε την ανθεκτικότητα και έτσι προστατεύουν αποτελεσματικά από το σπάσιμο των μαλλιών. Ανακατέψτε το ξύδι με νερό σε αναλογία ένα προς πέντε και απλώστε το όλο στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας μετά το λούσιμο.

5. Αλόη βέρα

Η αλόη βέρα είναι ένα πραγματικό παντόφλες – γιατί το θαυματουργό φυτό βοηθά με μια ποικιλία παραπόνων όπως ηλιακά εγκαύματα, ερεθισμένο δέρμα ή εκδορές. Αλλά όχι μόνο αυτό, η αλόη βέρα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην τριχόπτωση, καθώς το τζελ του φυτού όχι μόνο ενυδατώνει το ξηρό δέρμα, αλλά διεγείρει και την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τονωθεί η ανάπτυξη των μαλλιών.

Επίσης ενδιαφέρον: Χυμός αλόης βέρα – 4 οφέλη για την υγεία >>

Τριχόπτωση: πότε να επισκεφτείτε γιατρό;

Σε πολλές περιπτώσεις, η τριχόπτωση δεν προκαλεί ανησυχία, αν και μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί ως σύμπτωμα μιας ιατρικής πάθησης. Επομένως, η ξαφνική, σοβαρή ή μακροχρόνια τριχόπτωση πρέπει πάντα να ελέγχεται από γιατρό. Ειδικά αν εμφανιστούν άλλα συμπτώματα όπως αύξηση βάρους, ατονία ή υπερβολική κούραση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *