Τι αποκαλύπτει το πρόσωπό σας

Μύτη

Μικρή, μυτερή μύτη: Άνθρωποι με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ.
Μεγάλη μύτη: ισχυρή ορμή, φιλοδοξία, συνέπεια, ατομικότητα, μεγάλες δεξιότητες αυτοπροβολής.
Μύτη με μπούκλα/πατάτα: Αυτό το άτομο είναι γεμάτο ώθηση και συναρπαστική ενέργεια.

πηγούνι

Λακκάκι στο πηγούνι: Ευαίσθητοι άνθρωποι που χρειάζονται πολλά θετικά σχόλια. Τα άτομα με ιδιαίτερα έντονο πηγούνι πιστεύεται ότι είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν βραχυπρόθεσμες σχέσεις.

στόμα

Η ορμόνη οιστρογόνο είναι επίσης υπεύθυνη για το σχήμα των χειλιών. Όσο πιο γεμάτα είναι τα χείλη, τόσο πιο ελκυστικό γίνεται αντιληπτό το άτομο.
Αυτό επηρεάζει άλλες κρίσεις: Είναι επίσης πιο πιθανό να ταξινομήσουμε όσους θεωρούμε ελκυστικούς ως έξυπνους, αξιόπιστους και αξιόπιστους.
Λεπτά, σφιχτά χείλη: Άνθρωποι με δυνατό χαρακτήρα που υποτίθεται ότι ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.

Μάτια

πρόσωπα με μικρά μάτια συνδέονται με ανθρώπους με μεγάλα λογικά μυαλά. Μεγάλα μάτια συνδέονται περισσότερο με μια διαισθητική συναισθηματική ζωή και εκλαμβάνονται ως αγαπησιάρικα. Σε μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, τα άτομα με μπλε μάτια θεωρήθηκαν λιγότερο αξιόπιστα σε σύγκριση με τα άτομα με καστανά μάτια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι τα μπλε μάτια είναι πιο κοινά σε «τετράγωνα» (θυμωμένα) πρόσωπα και τα καστανά σε «στρογγυλά» (χαρούμενα) πρόσωπα. Βρίσκουμε ένα αντίστοιχο με έντονο limbus (μαύρο άκρο που χωρίζει την κόρη από την ίριδα) πιο συμπαθές. Αυτό το χαρακτηριστικό συνδέεται επίσης με τη νεανικότητα και την υγεία.

Μέτωπο

Μελέτες δείχνουν ότι οι σύγχρονοι με… ψηλό μέτωπο λέγεται υψηλό επίπεδο νοητικής δραστηριότητας. Θεωρούνται «τυπικοί άνθρωποι με κεφάλι» – με μόνο αδύναμο εντερικό συναίσθημα.

Ανάλυση προσώπου σε ραντεβού και δυναμική σχέσεων

Η ανάλυση προσώπου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη δυναμική των γνωριμιών και των σχέσεων. Εξετάζοντας συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και εκφράσεις, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την προσωπικότητα και τα συναισθήματα ενός ατόμου. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε έναν πιθανό συνεργάτη αξιολογώντας τη συμβατότητά του με τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Στις σχέσεις, η ανάλυση προσώπου μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων βοηθώντας μας να κατανοήσουμε καλύτερα τα συναισθήματα και τις προθέσεις του συντρόφου μας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ανάλυση προσώπου είναι απλώς ένα εργαλείο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνη της για την αξιολόγηση ενός ατόμου ή μιας σχέσης. Θα πρέπει πάντα να εξετάζεται σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες όπως κοινά ενδιαφέροντα, αξίες και στόχους.

Επίσης ενδιαφέρον: Αναγνώριση αυξημένης χοληστερόλης στο πρόσωπο: Δώστε προσοχή σε αυτά τα συμπτώματα >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *