Σε τι είναι καλό το σαπούνι για τυρόπηγμα: 11 συμβουλές

Παραγωγή σαπουνιού για τυρόπηγμα

Κατά την παραγωγή Σαπούνι για τυρόπηγμα διασπώνται σε άλατα νατρίου των λιπαρών οξέων και γλυκερίνη χρησιμοποιώντας καυστική σόδα μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται σαπωνοποίηση. Η προκύπτουσα μάζα είναι ο πρόδρομος του σαπουνιού για τυρόπηγμα. Με την προσθήκη αλάτων νατρίου, ο πυρήνας του σαπουνιού επιπλέει και διαχωρίζεται. Η γλυκερίνη και άλλες ανεπιθύμητες ουσίες παραμένουν πίσω. Συστατικά όπως αρώματα ή αρώματα συνήθως αποφεύγονται. Μερικές φορές προστίθεται μόνο λίγο ελαιόλαδο για να γίνει το σαπούνι πιο φιλικό προς το δέρμα. Ωστόσο, εάν τα άλατα καλίου εξαχθούν από τα λιπαρά οξέα κατά τη σαπωνοποίηση, κολακεύω. Χρησιμοποιείται κυρίως για τον καθαρισμό δαπέδων και πιάτων, αλλά και ως θεραπεία κατά των αφίδων, των βρύων και των λουλουδιών. Επίσης το Σαπούνι χοληδόχου Βοηθά στο σπίτι: Τα γαλλικά οξέα δρουν ενάντια στους λεκέδες από λίπος, άμυλο, αίμα, φρούτα και πρωτεΐνες στα υφάσματα.

Παρεμπιπτόντως: Ο όρος σαπούνι πυρήνα βασίζεται στη διαδικασία παρασκευής κατά την οποία ο πυρήνας του σαπουνιού διαχωρίζεται από τη μάζα του σαπουνιού που βράζει με την προσθήκη επιτραπέζιου αλατιού.

Επίσης ενδιαφέρον: συνταγές για θρεπτικά σαπούνια για να φτιάξετε μόνοι σας >>

Συστατικά του σαπουνιού για τυρόπηγμα

Το σαπούνι για τυρόπηγμα είναι ένα φυσικό προϊόν στο οποίο δεν θα βρείτε χρώματα ή άλλα πρόσθετα. Δεν περιλαμβάνονται επίσης βορικά, φωσφορικά άλατα, οπτικά λευκαντικά ή παρόμοια πρόσθετα. Για να φτιάξετε σαπούνι για τη χοληδόχο, χρειάζεστε κυρίως ζωικό λίπος, καυστική σόδα, επιτραπέζιο αλάτι, νερό και, αν χρειάζεται, ελαιόλαδο. Τα λίγα και φυσικά συστατικά του σαπουνιού για τυρόπηγμα διασφαλίζουν ότι το προϊόν διασπάται γρήγορα στη φύση. Αυτό ισχύει επίσης για μαλακό σαπούνι ή σαπούνι χολής. Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν φοινικέλαιο στα προϊόντα τους. Αυτά αναφέρονται στα συστατικά ως Palmate Sodium και Sodium Palm Kernelate. Πριν αγοράσετε, θα πρέπει επομένως να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στη λίστα των συστατικών.

Χρήση σαπουνιού για τυρόπηγμα: 11 συμβουλές για το τι είναι καλό το σαπούνι για τυρόπηγμα

Το σαπούνι για τυρόπηγμα έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα σαπούνια και επιθετικά καθαριστικά. Για παράδειγμα, το σαπούνι για τυρόπηγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτά τα καθημερινά προβλήματα:

  • Για πλύσιμο χεριών
  • Κατά των σπυριών, της ακμής και των λιπαρών μαλλιών
  • Για να καθαρίσει το σώμα
  • Κατά των κράμπων στα πόδια
  • Για καταπολέμηση παρασίτων π.χ. Β. κατά αφίδων ή σκόρων
  • Ως ποδόλουτρο κατά των κάλων
  • Ως οδοντόκρεμα
  • Στο νοικοκυριό, για παράδειγμα ενάντια σε επίμονους λεκέδες, ως καθαριστικό για όλες τις χρήσεις για επιφάνειες, υγρό πιάτων και απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων
  • Το σαπούνι για τυρόπηγμα, που εισάγεται ως υπόθετο, λέγεται ότι βοηθά ακόμη και κατά της δυσκοιλιότητας σε μωρά και μικρά παιδιά
  • Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε την ψωρίαση με το σαπούνι

Παρακάτω θα εξηγήσουμε τις διάφορες πιθανές εφαρμογές με περισσότερες λεπτομέρειες και θα εξηγήσουμε πώς χρησιμοποιείται το σαπούνι χοληδόχου όπλων για όλες τις χρήσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *