Πώς η ρουτίνα ομορφιάς γίνεται πολυτελής μου ώρα

Δεν θέλουμε όλοι να περιποιηθούμε λίγο τον εαυτό μας κάθε τόσο; Σίγουρα, αλλά δυστυχώς συχνά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ένα Επίσκεψη στο σπα ή αυτό Ταξίδι στο σαλόνι ομορφιάς. Γιατί λοιπόν να μην ενσωματώσετε απλώς το πολυτελές Me-Time στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος; Με αυτές τις συμβουλές είναι πολύ εύκολο.

Αρωματικά κεριά για το χαλαρό περιβάλλον σπα

Οι μυρωδιές μας ξυπνούν μνήμες. Ένα άρωμα, ένα συγκεκριμένο φαγητό, ίσως η μυρωδιά των τελευταίων καλοκαιρινών σας διακοπών. Οι μυρωδιές μας θυμίζουν αμέσως μεγάλες στιγμές. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ποιότητα και αναζητήστε αρώματα που σας χαλαρώνουν και σας κάνουν να νιώθετε καλά. Συγουρεύομαι Αρωματικά κεριά ή αρωματικές λάμπες στο μπάνιο. Κάντε το κάθε βράδυ ως μέρος της ρουτίνας ντεμακιγιάζ σας ή μόλις σηκωθείτε το πρωί και αφεθείτε σε χαρούμενες αναμνήσεις.

Πετάξτε τα παλιά απορρίμματα με τα ξεφλουδίσματα

Σε ποιον δεν αρέσει να τακτοποιεί τα πράγματα; Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τα παλιά και επιτέλους αφήστε τον να φύγει. Το δέρμα σας δεν είναι διαφορετικό. Ξεφλουδίστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα, για να αφαιρέσετε τα περιττά κύτταρα του δέρματος, όχι μόνο κάνει το δέρμα σας να λάμπει, αλλά έχει και υπέροχη αίσθηση. Προσοχή όμως στα συστατικά όταν πρόκειται για peeling, γιατί η γκάμα είναι μεγάλη. Η πιο αδύναμη μορφή peeling είναι μηχανικά peeling με μικρές χάντρες. Πίλινγκ με οξέα φρούτων Επίσης, διεισδύουν σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να προσέχετε την αντηλιακή προστασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *