Πόνος στις αρθρώσεις: αιτίες, θεραπεία και άλλα

Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να έχει διάφορες αιτίες – μεταξύ άλλων, τα συμπτώματα μπορεί να προκληθούν από τραυματισμούς, λοιμώξεις από παθογόνα, εναποθέσεις ουρικού οξέος, φθορά των αρθρώσεων ή φλεγμονή της άρθρωσης.

Πόνος στις αρθρώσεις λόγω ρευματισμών

Στους ρευματισμούς, γνωστό και ως ρευματοειδή αρθρίτιδα, οι αρθρώσεις φλεγμονώνονται, προκαλώντας πόνο και τελικά ακόμη και δυσκαμψία. Θα σας εξηγήσουμε ποια συμπτώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναγνωρίσετε την ασθένεια, ποια μπορεί να είναι η θεραπεία και ποιες θεραπείες ή οικιακές θεραπείες μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση στους πάσχοντες.

Εδώ μπορείτε να μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες τροφές για τη φλεγμονή των αρθρώσεων >>

Ζώντας με οστεοαρθρίτιδα

Παράγοντες όπως η αύξηση της ηλικίας, η κληρονομικότητα ή η λανθασμένη φόρτιση μπορεί να προκαλέσουν λεπτότερο στρώμα του προστατευτικού χόνδρου στις αρθρώσεις μας. Αυτή η φθορά στην άρθρωση είναι γνωστή ως οστεοαρθρίτιδα. Μαζί μας θα μάθετε πώς ακριβώς εμφανίζεται ο πόνος στις αρθρώσεις, ποια αθλήματα μπορούν να εξουδετερώσουν την εξέλιξή του, ποια δίαιτα μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα και ποιες θεραπείες στο σπίτι βοηθούν.

Αυτά τα 3 συμπτώματα μπορεί να υποδηλώνουν οστεοαρθρίτιδα >>

Οξείες κακώσεις

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για διάστρεμμα του ποδιού, το λεγόμενο γόνατο του δρομέα, πόνο στον ώμο, αγκώνα του τένις, γλίστρημα δίσκου ή τσίμπημα ισχιαλγίας – μπορείτε να λάβετε βοήθεια από εμάς ακόμη και με οξείς τραυματισμούς σε αρθρώσεις και τένοντες. Εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα συμπτώματα, τις ασκήσεις, τις θεραπείες στο σπίτι και τη θεραπεία.

Αυτά τα αθλήματα είναι απαλά στις αρθρώσεις σας >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *