Προπόνηση με και χωρίς εξοπλισμό

Εάν δεν θέλετε να επενδύσετε χρήματα σε βάρη και εξοπλισμό γυμναστικής, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καθημερινά είδη:

 • Μπουκάλια νερού
  Είτε ως ένα μόνο μπουκάλι νερό, ένα πακέτο έξι ή ένα κουτί με μπουκάλια: τα μπουκάλια παρέχουν βάρος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Ατομικά μπουκάλια μπορεί ως Αλτήρες για πλάγια ανασηκώσεις ώμων ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρέσα πάγκου. ΕΝΑ Σακαράκα μπορεί για παράδειγμα Καταλήψεις ή Αρση βάρους να αντικαταστήσει τη μπάρα.
 • ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ
  Ένα μεγάλο σακίδιο μπορεί να μεταφέρει βαριά υλικά, π.χ. μπουκάλια ή πέτρες B. μπορούν επίσης να γεμίσουν. Απλώς φορέστε το σακίδιο και χρησιμοποιήστε το για squats ή lunges.
 • Βαρύς βάρος
  Οι ιδιοκτήτες σκύλων και γατών γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι Σακούλα με τροφή για κατοικίδια ή απορρίμματα για γάτες μπορεί να είναι. Αφού έτσι κι αλλιώς τα έχεις στο σπίτι, μπορείς και να προπονηθείς υπέροχα με αυτά. Το ίδιο ισχύει και για σακιά πατάτας ή Χώμα γλάστρας.

Ποιος εξοπλισμός γυμναστικής έχει πιο νόημα για το σπίτι;

 • Χαλάκι γιόγκα ή γυμναστικής

Τα χαλάκια γιόγκα ή γυμναστικής είναι κατάλληλα για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για γυμναστική στο σπίτι. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτά είναι αντιολισθητικά σε μαλακά και σκληρά δάπεδα, π.χ. B. το χαλάκι γιόγκα από φυσικό καουτσούκ από την Bodhi. Μπορείτε να κάνετε πολλές ασκήσεις σε ένα χαλάκι γιόγκα ή γυμναστικής, π.χ

Είναι επίσης δυνατή η χρήση του χαλιού για κινητικότητα, ασκήσεις διατάσεων, πιλάτες και γιόγκα. Εάν είστε ακόμα αρχάριος στη γιόγκα, μπορείτε: Β. να ξεκινήσετε με το yogaeasy για να βρείτε τη γιόγκα σας με κατάλληλες επεξηγήσεις και βίντεο. Οι προχωρημένοι μαθητές παραλαμβάνονται επίσης εδώ.
 • Μπάντες αντίστασης και μπάντες θήρας
Οι ταινίες Resistance και Thera μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης και τη συντήρηση των μυών. Μέσω αυτών z. Β. Τα squats ή οι ασκήσεις ώμων είναι πιο δύσκολα και επίπονα. Ταιριάζουν καλύτερα κορδέλες διαφορετικού πάχους πχ B. από Victorem γύρω στα 25 ευρώ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν Therabands, για παράδειγμα: Β. Εκπαιδεύστε τους ώμους και τα χέρια. Οι διαφορετικές δυνάμεις Theraband επιτρέπουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.
Τα σχοινιά είναι τέλεια για προθέρμανση ή βελτίωση της αντοχής. Ένα καλό σχοινάκι δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Υπάρχουν μερικά με κάτι λιγότερο από 30 ευρώ με τα οποία μπορείς να πιάσεις και μεγάλη ταχύτητα.

Φτηνοί αλτήρες και kettlebells

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα πλήρη εξοπλισμό γυμναστικής για να εκπαιδεύσετε ολόκληρο το σώμα σας. Τις περισσότερες φορές είναι αρκετό Αλτήρες, kettlebells και ιατρικές μπάλες για προπόνηση και στο σπίτι. Για να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε τι βάρη μπορείτε να μετακινήσετε ώστε να μην είναι πολύ ελαφρύ, αλλά ούτε και πολύ βαρύ. Επιπλέον, η αγορά είναι αρκετά φθηνή. Ένα kettlebell 8 κιλών κοστίζει μόνο περίπου 16 ευρώ και ένα σετ με δύο αλτήρες ξεκινά από 10 ευρώ. Μια βαριά ιατρική μπάλα είναι επίσης διαθέσιμη από 20 ευρώ.

Προπόνηση χωρίς εξοπλισμό: Αποκτήστε φόρμα με το δικό σας σωματικό βάρος

Αν εσύ εντελώς χωρίς συσκευές και θέλετε να προπονηθείτε μόνο με το δικό σας σωματικό βάρος είναι κατάλληλα, για παράδειγμα τις βασικές μας ασκήσεις. Η ακόλουθη προπόνηση του Imke Salander είναι επίσης κατάλληλη για προχωρημένους χρήστες.

Προπόνηση από την Imke Salander για προχωρημένους χρήστες

Η ακόλουθη προπόνηση από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Hyrox και fitness influencer Imke Salander είναι κατάλληλη για προχωρημένους χρήστες. Κάνει κάθε μία από τις τέσσερις ασκήσεις με τη σειρά 25 φορές ανά γύρο. Στη συνέχεια, κάντε κάθε άσκηση 24 φορές. Στη συνέχεια 23 φορές, 22 φορές και τέλος κάθε άσκηση 21 φορές. Δοκίμασέ το!

1. Burpees

2. Star sit-ups με άγγιγμα στα δάχτυλα

3. Σπρώξτε προς τα πάνω σε σκύλο προς τα κάτω με άγγιγμα στα δάχτυλα

4. Πεταλούδες sit-ups

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *