Μπορείτε να κάνετε αυτές τις 3 ασκήσεις με τον σκύλο σας

Σήμερα, η καθημερινότητά μας χαρακτηρίζεται συχνά από άγχος και γρήγορους ρυθμούς. Μια συνεδρία γιόγκα μπορεί να μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να χαλαρώσουμε. Οι διάφορες σωματικές ασκήσεις που βασίζονται σε παλιές φιλοσοφικές διδασκαλίες με ρίζες στην Ινδία έχουν σκοπό να ενώσουν σώμα, νου και ψυχή, να μας γειώσουν και να μας βοηθήσουν να επιβραδύνουμε.

Διαβάστε σχετικά: Έτσι λειτουργεί ο χαιρετισμός του ήλιου στο σώμα σας >>

Ντόγκα: χαλάρωση για ανθρώπους και σκύλους

Τι συμβάλλει επίσης στην εσωτερική μας ισορροπία; Μια εκτενής συνεδρία αγκαλιάς με τον σκύλο. Είναι λογικό να ενσωματώνουμε σκύλους σε ένα μάθημα γιόγκα. Και υπάρχει ακόμη και ένα όνομα για αυτό: το λεγόμενο “Doga” είναι πολύ μοντέρνο. Ο όρος αποτελείται από την αγγλική λέξη για το σκυλί “Dog” και τη γιόγκα. Οι αγαπημένοι γούνινοι φίλοι μπορούν επίσης να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα – και συνήθως χαίρονται για κάθε λεπτό που περνά ο ιδιοκτήτης τους μαζί τους.

Ειδοποίηση: Ο βαθμός στον οποίο ο σκύλος σας συμμετέχει στις ασκήσεις εξαρτάται από την προσωπικότητά του. Σπουδαίος: Μην πιέζετε τον σκύλο σας να κάνει τίποτα. Μερικοί σκύλοι θέλουν απλώς να χαλαρώσουν και να κάνουν έρωτα ενώ κάνετε τις ασκήσεις σας. Άλλοι παρακινούνται από λιχουδιές – ή συμμετέχουν μόνοι τους. Ισχύουν τα εξής: Όταν χαλαρώνετε, ο σκύλος σας συνήθως θα είναι επίσης χαλαρός. Και: η τακτική προπόνηση μπορεί επίσης να βοηθήσει. Άλλωστε, ο τετράποδος φίλος σου είναι ικανός να μάθει και γρήγορα αρχίζει να σε μιμείται.

Γιόγκα 2022: Μπορείτε να κάνετε αυτές τις 3 ασκήσεις με τον σκύλο σας

Στη συλλογή φωτογραφιών μας σας παρουσιάζουμε τρεις απλές ασκήσεις Doga που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *