Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε 1250 θερμίδες χωρίς καν να το προσέξετε

Αυτές οι ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ δραστηριότητες είναι ο ενισχυτής θερμίδων

1. Κάνε ένα τηλέφωνο και φύγε

Τόσο ωραίο όσο είναι όταν είσαι στριμωγμένος στον καναπέ και μιλάς με τον καλύτερό σου φίλο στο τηλέφωνο – αν μερικά επιπλέον βήματα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης Εάν το κάνετε αυτό, πιθανότατα δεν θα το προσέξετε καν γιατί θα είστε τόσο απορροφημένοι στη συζήτηση.

2. Παύση και τρέξιμο

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε στο γραφείο, εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για μετακόμιση. 10.000 βήματα την ημέρα μπορούν επίσης να επιτευχθούν εάν κάνετε μια μικρή βόλτα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος, κατεβείτε μερικές στάσεις νωρίτερα ή σταθμεύσετε συνειδητά το αυτοκίνητό σας λίγο πιο μακριά, ώστε να μπορείτε να κάνετε μερικά ακόμη βήματα. Συμβουλή για το μεσημεριανό διάλειμμα: Μην κάθεστε στο γραφείο σας, αλλά χρησιμοποιήστε ένα μέρος του Διάλειμμα για μια σύντομη βόλτα. Και αν δεν είναι το εβδομαδιαίο μαγαζί, κάντε το με τα πόδια!

2. Netflix και άσκηση

Σίγουρα, είναι πολύ άνετο στον καναπέ. Αλλά ενώ η αγαπημένη σας σειρά είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε μερικές Κάντε καθημερινά πράγματα, που είναι πάντα βαρετά από μόνα τους: δίπλωμα ρούχων, σιδέρωμα ή: λίγη προπόνηση! Λίγες κοιλιακούς ρυθμίζουν την κυκλοφορία σας.

Επίσης ενδιαφέρον: Fitness 2023: Αυτό το trend σπορ κατακτά τώρα τις καρδιές όλων >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *