Μείνετε μακριά από αυτή τη δημοφιλή μάρκα

Ανεξάρτητα από το αν είναι κόκκινο, λευκό ή μαύρο – τα διαφορετικά είδη κινόα είναι όλα υγιεινά και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά λόγω της υψηλής αναλογίας τους φυτική πρωτεΐνη. Επιπλέον, υπάρχει άφθονη στην κινόα σίδερο (πλήρες 8 mg ανά 100 g), ψευδάργυρο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Θα δυναμώσετε και τον εαυτό σας με τακτική κατανάλωση τροφή χωρίς γλουτένη Η υγεία των νεύρων, των οστών και της καρδιάς σας. Το ψευδόκοκκο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος: πάρτε 100 γραμμάρια κινόα περίπου. 350 kcal.

Ωστόσο: Η κινόα δεν είναι απαραίτητα ένα από τα πιο φθηνά φαγητά στο σούπερ μάρκετ. Πολλά προϊόντα είναι ακριβά – και έχουν μεγάλες διαδρομές μεταφοράς. Βρώμη και φαγόπυρο εκτός οικιακή καλλιέργεια είναι καλές εναλλακτικές λύσεις και επιτυγχάνουν εξίσου καλές τιμές όσον αφορά την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και τα μέταλλα.

Ποια γνωστή μάρκα κινόα έχει; Όριο φυτοφαρμάκων υπερβαίνει και επομένως αποτυγχάνει στο eco-test, διαβάστε τώρα!

Στο βίντεο: 5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώτε περισσότερη κινόα

Πολλοί λάτρεις της υγιεινής διατροφής ορκίζονται στην κινόα και θεωρούν ότι το ψευδο-σιτηρό είναι μια πραγματική υπερτροφή. Μάθετε στο βίντεο ποιοι λόγοι υπάρχουν για να εντάξετε περισσότερη κινόα στη διατροφή σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *