Μαγειρέψτε πιο βιώσιμα και εξοικονομήστε χρήματα

Επιλέξτε ποιον θέλετε να προετοιμάσετε και πόσα μαθήματα θέλετε να προετοιμάσετε. Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος σχεδιασμού θα σας δώσει κατά προσέγγιση ποσότητες. Για ένα απλό μενού 1 πιάτων για έναν ενήλικα Τότε θα πρέπει να προετοιμάσετε μόνο τις ακόλουθες ποσότητες:

  • 100 γραμμάρια κρέας ή 150 γραμμάρια ψάρι
  • 150 γραμμάρια ζυμαρικά ή 50 γραμμάρια ρύζι
  • 100 γραμμάρια ωμά λαχανικά ή 200 γραμμάρια μαγειρεμένα λαχανικά

Το πλεονέκτημα του σχεδιαστή μερίδων: Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε αυτόματα μια αίσθηση για τις σωστές ποσότητες. Θα σταματήσετε να μαγειρεύετε πολύ, θα σπαταλάτε λιγότερα τρόφιμα και θα αγοράζετε λιγότερα – το πορτοφόλι σας θα είναι χαρούμενο.

Διαχείριση βάρους με προγραμματιστές μερίδων

Ένας προγραμματιστής μερίδων μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος σας ή να χάσετε βάρος. Ελέγχοντας στενά τα μεγέθη των μερίδων, μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα την πρόσληψη θερμίδων και να διασφαλίζετε ότι δεν τρώτε περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Ταυτόχρονα, ένας προγραμματιστής μερίδων δημιουργεί την καλύτερη βάση για την καθιέρωση υγιεινών διατροφικών συνηθειών. Εστιάζοντας στα σωστά μεγέθη μερίδων, μπορείτε Αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής και να αναπτύξουν μια πιο υγιεινή σχέση με το φαγητό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *