Λάδι κατά της κυτταρίτιδας: τα καλύτερα προϊόντα

Αποτελεσματικό μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα βαθουλώματα είναι Μασάζ. Ο ιστός διεγείρεται μέσω στοχευμένων λαβών και διέγερσης της πίεσης και διεγείρεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Αυτό σημαίνει ότι οι τοξίνες μπορούν να αφαιρεθούν καλύτερα και ο συνδετικός ιστός μπορεί να ενισχυθεί. Πρακτικά βοηθήματα όπως γάντι μασάζ και λάδι μασάζ βαθαίνουν το αποτέλεσμα.

Σπουδαίος: Το μασάζ δεν προορίζεται ως μοναδική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας – ένας συνδυασμός υγιεινής διατροφής και επαρκής άσκησης είναι επίσης σημαντικός.

Λάδι κατά της κυτταρίτιδας: Τι προτείνει ο ειδικός

Η βιολόγος και αρωματοθεραπεύτρια Ruth von Braunschweig γνωρίζει ποια βοηθούν καλύτερα κατά της κυτταρίτιδας:

Τα έλαια εσπεριδοειδών όπως το γκρέιπφρουτ, το λάιμ ή το πορτοκάλι έχουν συσφικτική δράση. Το δεντρολίβανο προάγει την κυκλοφορία του αίματος και την αποτοξίνωση του ιστού, το λάδι κυπαρισσιού ή αρκεύθου είναι ήπια διουρητικό. Το έλαιο λεβάντας δρα σαν καταλύτης, το έλαιο μέντας ψύχεται όμορφα και προάγει τη μικροκυκλοφορία.

Έξτρα συμβουλή από τον ειδικό:

Εάν ζεστάνετε το μείγμα λαδιού, π.χ. Β. σε υδατόλουτρο, μπορεί να απορροφηθεί ιδιαίτερα καλά από το δέρμα.

Φλούδα πορτοκαλιού: Πώς να φτιάξετε το δικό σας λάδι μασάζ

Με ένα λάδι, το μασάζ όχι μόνο ρέει καλύτερα, μπορείτε επίσης να αυξήσετε το αποτέλεσμα. Είτε αγοράστε έτοιμο (μπορείτε να βρείτε τις συστάσεις μας παρακάτω) είτε ανακατέψτε μόνοι σας ένα μείγμα. Και είναι τόσο εύκολο: Προσθέστε 20 έως 30 σταγόνες αιθέριων ελαίων σε 100 ml βασικού ελαίου (π.χ. αμύγδαλο, ελαιόλαδο, φύτρο σιταριού).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *