Κύκλος Power yoga: Η τέλεια προπόνηση

γιόγκα έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων. Είτε μαθήματα σε στούντιο γυμναστικής, είτε εκπαιδευτικά DVD είτε οδηγίες και ασκήσεις σε περιοδικά, μπορείτε να μάθετε γιόγκα με οποιονδήποτε τρόπο.

ο Διδασκαλίες γιόγκα Η «Power yoga» είναι ακόμα σχετικά νέα σε σύγκριση με άλλους τύπους γιόγκα, κάτι που είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο πολλοί οπαδοί της παραδοσιακής γιόγκα αμφισβητούν. Power yoga προσέγγιση, προτιμούν να εμπιστεύονται τις παλιές, παραδοσιακές διδασκαλίες της γιόγκα.

Οι ατομικές ασκήσεις power yoga ενισχύουν πολλά σημαντικά σημεία του σώματος, έτσι οι γλουτοί, το άνω και κάτω μέρος των ποδιών, οι γάμπες και οι κοιλιακοί μύες εκπαιδεύονται με την προπόνηση. Η ψυχική ικανοποίηση και η θετική εικόνα του σώματος είναι οι κορυφαίες προτεραιότητες κατά την προπόνηση. Οι εξηγήσεις έχουν σκοπό να απελευθερώσουν το άγχος από το κεφάλι και το σώμα προς τα έξω ΔιαλογισμόςΟι ασκήσεις πρέπει να επιτρέπουν στο σώμα να απορροφήσει ξανά φρέσκια ενέργεια. Το κυκλοφορικό σύστημα και το μυοσκελετικό σας σύστημα εκπαιδεύονται ήπια. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες υγείας υποστηρίζουν πλέον την απόδοση της power yoga, το αναγνωρίζουν Μαθήματα power yoga ως προληπτικό μέτρο υγείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *