Κρυολόγημα και γρίπη: Συμβουλές και μέθοδοι θεραπείας

Πονόλαιμος, βήχας, καταρροή – συνήθως περνάει ένα κρυολόγημα Τα τυπικά συμπτώματα του κρυολογήματος είναι αισθητά και μπορεί να μας χτυπήσουν το τελευταίο νεύρο. Ειδικά την κρύα εποχή, οι ιώσεις του κρυολογήματος κυριολεκτικά μας ακινητοποιούν.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ένα κρυολόγημα από αυτά τα σημάδια

Λοίμωξη του αναπνευστικού, κρυολόγημα ή γρίπη; Λόγω παρόμοιων συμπτωμάτων, μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχωρίσουμε τις διάφορες ασθένειες. Εξηγούμε ποια σημεία και συμπτώματα μπορείτε να αναγνωρίσετε όταν έχετε κρυολόγημα.

Αντιμετώπιση κρυολογήματος

Ένα κρυολόγημα, γνωστό και ως λοίμωξη που μοιάζει με γρίπη, έχει ποικίλα συμπτώματα. Η καταρροή, οι πονοκέφαλοι κ.λπ. μπορούν πραγματικά να μας βάλουν εκτός δράσης. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να καταφύγουμε αμέσως στη φαρμακευτική αγωγή, καθώς μια σειρά από αποτελεσματικές θεραπείες στο σπίτι μπορούν να κάνουν θαύματα. Εξηγούμε ποια σπιτική θεραπεία της γιαγιάς βοηθάει κατά του πονόλαιμου και γιατί το ζεστό λεμόνι δεν πρέπει σίγουρα να είναι καυτό.

Θα σας πούμε επίσης ποιο χρώμα της ρινικής βλέννας πρέπει να προσέχετε και θα λάβετε οδηγίες για το πώς να φτιάξετε το δικό σας ρινικό σπρέι >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *