Καθαρίστε πιο βιώσιμα με το Moanah: Δοκιμάζουμε τα καθαριστικά

Τα πλαστικά απόβλητα μολύνουν τους ωκεανούς μας και αποτελούν κίνδυνο για τους κατοίκους τους. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να διώξουμε όλο και περισσότερο πλαστικό από την καθημερινότητά μας. Αλλά πάρα πολλά πλαστικά απόβλητα εξακολουθούν να καταλήγουν στους ωκεανούς μας. Σύμφωνα με το WWF, ο αριθμός είναι σήμερα 4,8 έως 12,7 εκατομμύρια τόνους ετησίως. Αυτό είναι περίπου ένα φορτηγό ανά λεπτό!

Η εταιρεία Mannheim Μοάνα θα ήθελα να αντιμετωπίσω αυτό και τις προσφορές βιώσιμα προϊόντα καθαρισμού ως ανταλλακτικά σε γυάλινα μπουκάλια στο. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για αυτό: Σύμφωνα με την εταιρεία, 55 τόνοι μικροπλαστικών παράγονται κάθε χρόνο μόνο στη Γερμανία μέσω απορρυπαντικών, προϊόντων καθαρισμού και καθαριστικών. Μόνο το 16 τοις εκατό ανακυκλώνεται στην πραγματικότητα. Το υπόλοιπο καίγεται ή καταλήγει σε χωματερές και μετά στη θάλασσα. Επιπλέον, επιθετικές χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται σε προϊόντα καθαρισμού που διατίθενται στο εμπόριο. Αυτά δεν είναι μόνο επιβλαβή για το περιβάλλον, αλλά μπορούν επίσης να έχουν συνέπειες για την υγεία, καθώς μπορούν να επιβαρύνουν πολύ τους πνεύμονες ή να προκαλέσουν αλλεργίες.

Μπορείτε να μάθετε πόσο καλά είναι πραγματικά τα πιο βιώσιμα καθαριστικά της Moanah και πώς συγκρίνονται με τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού στο μεγάλο μας ζωτικής σημασίας εκδοτικό τεστ. Η ηλεκτρονική συντάκτρια Kristina Regentrop δοκίμασε τα προϊόντα για εσάς.

Καθαρίστε πιο βιώσιμα – πόσο καλοί είναι οι καθαριστές της Moanah;

Οι Κυριακές είναι μέρες καθαριότητας για μένα. Τις περισσότερες φορές τρίβω τους δικούς μου τέσσερις τοίχους μάλλον χωρίς κίνητρο. Αλλά σήμερα ανυπομονώ πραγματικά να καθαρίσω το σπίτι γιατί θα δοκιμάσω το σετ εκκίνησης Moanah. Αποτελείται απο

  • τρία ρυθμιζόμενα και επαναχρησιμοποιήσιμα Γυάλινα μπουκάλια,
  • έξι Ανταλλακτικά το καθένα με δύο καθαριστικά γενικής χρήσης, τζαμιών και μπάνιου,
  • ένας Τσάντα λινόστο οποίο αποθηκεύονται τα ανταλλακτικά,
  • τρία κουρέλι και ένα Πανί από μικροΐνες.

Αλλά προτού μπορέσω να ταλαντεύσω με ενθουσιασμό το πανί καθαρισμού, πρέπει να αναμίξω μόνος μου τα καθαριστικά μου. Αυτά βασίζονται στο κιτρικό οξύ και δεν απαιτούν επιθετικές χημικές ουσίες. Τα συστατικά είναι εύκολα βιοδιασπώμενα, δεν περιέχουν συνδετικά ή μικροπλαστικά και επομένως είναι βιώσιμα – ένα μπράβο για αυτό. Γεμίζω και τα τρία μπουκάλια με 500 ml χλιαρό νερό και προσθέτω τη σκόνη καθαρισμού, η οποία διαλύεται γρήγορα. Παρατήρησα αμέσως ότι τα προϊόντα μυρίζουν διακριτικά και ευχάριστα φρέσκα. Το μόνο σημείο κριτικής που έχω είναι ότι οι κεφαλές ψεκασμού στα μπουκάλια είναι από πλαστικό. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου, έμαθα ότι η Moanah θα ήθελε να κάνει βελτιώσεις εδώ στο μέλλον – νομίζω ότι η περαιτέρω βελτιστοποίηση των προϊόντων και η ανοιχτή επικοινωνία από αυτή την άποψη είναι εξαιρετική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *