Δεν πρέπει να αγνοήσετε αυτά τα 3 σημάδια

1. Πυρετός

Ο πυρετός είναι η φυσική αντίδραση του οργανισμού σε μια μόλυνση ή ασθένεια. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όταν η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται, το σώμα βρίσκεται ήδη σε επαφή με το Καταπολέμηση παθογόνων είναι απασχολημένος και χρειάζεται ξεκούραση. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αποφεύγετε τις αθλητικές δραστηριότητες κατά τη φάση του πυρετού. Η σωματική άσκηση μπορεί να αυξήσει τον πυρετό και να καθυστερήσει την ανάρρωση.

Συμβουλή ανάγνωσης: Γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να φας κάτι μετά την άσκηση >>

2. Έντονος πονοκέφαλος

Γενικά, εάν έχετε έντονο πονοκέφαλο, η σωματική καταπόνηση πρέπει να αποφεύγεται. Μέσα από Το άγχος μπορεί να αυξήσει τον πόνο και υπάρχει κίνδυνος ζάλης ή ναυτίας. Είναι σημαντικό να ακούτε το σώμα σας και να το ξεκουράζετε για να μην επιδεινώσετε τον πονοκέφαλο. Εάν έχετε έναν ήπιο πονοκέφαλο, ωστόσο, η άσκηση στον καθαρό αέρα μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Αξίζει να διαβάσετε: 5 εμπιστευτικές συμβουλές για να αποφύγετε το κρυολόγημα μετά την άσκηση >>

3. Ζάλη

Η ζάλη μπορεί να έχει διάφορες αιτίες, όπως: αφυδάτωση, χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα ή έστω ένα Υπερένταση του σώματος. Ωστόσο, μπορεί να υποδηλώνει και πιο σοβαρά προβλήματα, όπως π.χ Καρδιαγγειακές παθήσεις ή νευρολογικές διαταραχές. Επομένως, είναι σημαντικό να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τη ζάλη και να μην επιβαρύνετε περαιτέρω το σώμα μέσω της άσκησης.

Ενδιαφέρων: Μαύρη όραση κατά την άσκηση: 3 λόγοι για τους οποίους η κυκλοφορία σας καταρρέει >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *