Γυναίκες άνω των 50: Σε όλους αρέσει αυτό το άρωμα

Φυσικά, δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά την επιλογή αρώματος. Απλά πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα, το προσωπικό σας γούστο και τον τρόπο ζωής σας. Αλλά καθώς μεγαλώνουμε, πολλές γυναίκες θέλουν ένα άρωμα που είναι λίγο πιο εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο από τα αρώματα που φορούσαν στα είκοσί τους.

Στην ηλικία των 50, πολλές γυναίκες θέλουν να φορέσουν ένα άρωμα που αντικατοπτρίζει τη θηλυκότητα, την προσωπικότητα και το στάδιο της ζωής τους, αλλά δεν μυρίζει ντεμοντέ. Ορισμένες κριτικές δείχνουν ότι συχνά προτιμώνται τα λουλουδάτα αρώματα που βασίζονται σε ευγενείς πρώτες ύλες. Τα λουλουδάτα αρώματα που εστιάζουν σε αποστάγματα λουλουδιών όπως τριαντάφυλλο, γαρδένια, κρίνο της κοιλάδας, λιλά ή κρίνο της κοιλάδας δεν είναι μόνο υπέροχα, κομψά και διαχρονικά, αλλά τονίζουν επίσης τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα και γι’ αυτό εκτιμώνται ιδιαίτερα. Συγκεντρώσαμε μια επιλογή από αρώματα λουλουδιών για εσάς.

Στο βίντεο: Έτσι βρίσκεις το προσωπικό σου άρωμα

Το να βρείτε το κατάλληλο άρωμα για εσάς δεν είναι πάντα εύκολο. Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε ακόμα στο βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *