Γι’ αυτό το κραγιόν σας πρέπει να είναι στο χρώμα των θηλών σας

Μυστικό ομορφιάς: Πώς να βρείτε τον τέλειο τόνο για τα χείλη σας

Γυμνθείτε – και ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις θηλές σας. Καλά ακούσατε – αυτό Χρώμα των θηλών μας Ταιριάζει τέλεια και στα χείλη μας. Τουλάχιστον αυτό ανακάλυψε ο Δρ Storck σε μια μελέτη.

Σκεφτόμαστε: Το μυστικό ομορφιάς δεν ακούγεται και τόσο τραβηγμένο. Αν κοιτάξουμε τις θηλές μας, βλέπουμε γρήγορα ότι οι θηλές είναι περίπου. 1 με 2 αποχρώσεις πιο σκούρο από τον τόνο του δέρματός μας. Ένα αντίστοιχο κραγιόν, gloss ή lip liner στο ίδιο χρώμα εναρμονίζεται πραγματικά καλά με το πρόσωπο.

Η ακριβής απόχρωση ποικίλλει και είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα. Για παράδειγμα, το «τέλειο» κραγιόν μπορεί να είναι το χρώμα ανοιχτό ή σκούρο καφέ, ροζέ ή ροζ έχω. Αυτό το μυστικό ομορφιάς μπορεί να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι, ειδικά για καθημερινή χρήση – όταν το κραγιόν πρέπει να ενσωματωθεί διακριτικά αλλά κατάλληλα στη συνολική εικόνα.

Ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει μόνος του εάν ο κανόνας λειτουργεί πραγματικά. Το να ταιριάξετε το χρώμα του κραγιόν σας με τον τόνο του δέρματος των θηλών σας αξίζει σίγουρα μια δοκιμή. Αν δεν σας αρέσει, απλώς επιστρέψτε στο δοκιμασμένο αγαπημένο σας κραγιόν. Ίσως ανακαλύψετε και ένα νέο αγαπημένο χρώμα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *