Γι’ αυτό η σοκολάτα ΔΕΝ ανήκει στο ψυγείο

Γιατί η σοκολάτα δεν ανήκει στο ψυγείο

Δεν είναι όλες οι σοκολάτες ίδιες: υπάρχουν αμέτρητες ποικιλίες – μερικές φορές με σημαντικές διαφορές στην ποιότητα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη σωστή αποθήκευση, ειδικά με υψηλής ποιότητας ποικιλίες και μάρκες Γεύσεις και Η ΓΕΥΣΗ να μην βλάψει.

Ένας ξηρός 15 βαθμούς θεωρείται βέλτιστος

Η σοκολάτα ευδοκιμεί σε ένα δροσερό περιβάλλον με χαμηλή υγρασία. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι πολύ κρύο, για παράδειγμα στο ψυγείο. Γιατί μετά φεύγουν τα πολύτιμα Γεύσεις χαμένος. Επίσης σημείο τήξης και υφή η γλυκιά απόλαυση υποφέρει από την αποθήκευση στο ψυγείο. ο Άνετη θερμοκρασία Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι περισσότερες σοκολάτες είναι ξηρές Από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

>> Θα λατρέψετε 3 εναλλακτικές σοκολάτας

Οι έντονες μυρωδιές μπορούν να παραλείψουν

Υπάρχουν όλων των ειδών τα τρόφιμα και τα υπολείμματα στο ψυγείο. Κάποια από αυτά αναδίδουν έντονη μυρωδιά, όπως κρεμμύδια ή ορισμένα είδη τυριών. Η σοκολάτα είναι αληθινή Αρωματικός μαγνήτης – και απορροφά γρήγορα τους ξένους ατμούς. Μόνο εάν η σοκολάτα είναι συσκευασμένη αεροστεγώς θα είναι ασφαλής από ξένες μυρωδιές στο ψυγείο.

>> Βγάλτε τα αυγά από την πόρτα του ψυγείου – γι’ αυτό

Λευκές κηλίδες λόγω διακυμάνσεων της θερμοκρασίας

Ως γνωστόν, το μάτι τρώει μαζί μας, ειδικά όταν γλεντάμε με γλυκούς μεζέδες. Επί λευκές κηλίδες και αντιαισθητικές ρίγες μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια χωρίς την αγαπημένη σας σοκολάτα. Ωστόσο, αυτοί οι ίδιοι λεκέδες μπορεί να εμφανιστούν λόγω έντονων αλλαγών θερμοκρασίας, όπως όταν φυλάσσονται στο ψυγείο. Ο αποχρωματισμός μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στη γεύση. Ωστόσο, ο αποχρωματισμός δεν ενέχει κίνδυνο για την υγεία.

>> Αυτή η φθηνή σοκολάτα από την dm είναι ο νικητής της δοκιμής

Υπόδειξη: Η σοκολάτα αισθάνεται ιδιαίτερα σαν στο σπίτι σας σε ντουλάπι, συρτάρι κουζίνας ή υπόγειο. Ή μπορείτε να φάτε τη σοκολάτα αμέσως. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποτρέψετε την απώλεια γεύσης λόγω λανθασμένης αποθήκευσης. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *