Για πρώτη φορά στη Γερμανία

Έτοιμη, σταθερή, πηγαίνετε: Η σειρά εκδηλώσεων ανακαίνισης για γυναίκες με καρκίνο του μαστού ξεκινά τον Οκτώβριο – το PINK STYLE TOUR, μια πρωτοβουλία της Maike Grimpe και της Ines Thömel. Για πρώτη φορά, οι άρρωστες γυναίκες έχουν την ευκαιρία να αισθανθούν ξανά πραγματικά άνετα στο δέρμα τους μετά από εξαντλητική χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία από επαγγελματίες styling και καλλιτέχνες μαλλιών και μακιγιάζ και έτσι να ενισχύσουν τη νοοτροπία και την υγεία τους.

Περιήγηση σε ροζ στυλ: Έτσι φαίνεται το πρόγραμμα

Η εναρκτήρια εκδήλωση της περιοδείας Pink Style Tour ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου στο Westin στην Elbphilharmonie του Αμβούργου. Μετά από ένα ποτό καλωσορίσματος, οι γυναίκες πηγαίνουν κατευθείαν στους μεμονωμένους χώρους μόδας και ομορφιάς.

Για παράδειγμα, μια ομάδα επαγγελματιών της Schwarzkopf φροντίζει τα νέα στυλ μαλλιών των κυριών. Η Catrice είναι στο χώρο ως ειδικός ομορφιάς και θα δημιουργήσει αυθεντικές εμφανίσεις για τις γυναίκες και θα δώσει συμβουλές μακιγιάζ, εάν, για παράδειγμα, τα φρύδια και οι βλεφαρίδες τους δεν έχουν ακόμη μεγαλώσει σωστά. Αν είστε γενναίοι, μπορείτε φυσικά να δοκιμάσετε τις τελευταίες τάσεις ομορφιάς όπως τα Berry Lips.

Οι στυλίστες της μόδας συμβουλεύουν και δίνουν το στιλ στις γυναίκες με αυθεντικό τύπο, αλλά επίσης παρέχουν έμπνευση για νέους συνδυασμούς εμφάνισης και δείχνουν πώς να συνδυάζουν καλύτερα χρώματα και υλικά. Το καλύτερο: Χάρη σε συνεργάτες όπως ο Tom Tailor ή η οικογένεια Ernstings, οι συμμετέχοντες μπορούν στη συνέχεια να πάρουν μαζί τους την προσωπική τους εμφάνιση στο σπίτι.

Δεν είναι όμως μόνο η εξωτερική εμφάνιση

Η συγγραφέας και προπονήτρια διατροφής Carolin Kotke θα δώσει μια κεντρική ομιλία στο Αμβούργο, για παράδειγμα. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να δικτυωθείτε και να ανταλλάξετε ιδέες με υγιεινά ποτά και σνακ και, χάρη στο YogaEasy, έχετε χρόνο να αναπνεύσετε βαθιά κατά τη διάρκεια των συνεδριών γιόγκα και αναπνοής. Αυτή η κορυφαία ημέρα ολοκληρώνεται με μια αποκλειστική ζωντανή συναυλία σε ιδιωτική ατμόσφαιρα, την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν στη συνέχεια να απολαύσουν με το άτομο που αγαπούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *