Αφαίρεση γυναικείας γενειάδας – 5 κατάλληλες μέθοδοι

Να αφαιρέσετε τα γένια μιας γυναίκας; Εδώ έρχονται 6 μέθοδοι

1. Μαδήματα

Ωχ! Ακόμα κι αν τραβάει λίγο, το μάδημα της γενειάδας μιας γυναίκας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκια για να αφαιρέσετε ειδικά μεμονωμένες τρίχες. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά εάν τα μαλλιά είναι μάλλον πυκνά και σκούρα. Αν στη συνέχεια πιάσετε τις τρίχες στις ρίζες, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για λίγο ακόμα. Η αναγέννηση διαρκεί λίγο!

2. Μεγαλώστε

Είναι εξίσου επώδυνο αλλά αποτελεσματικό να αφαιρέσετε τα γένια μιας γυναίκας με ζεστό κερί. Ένα ζεστό στρώμα κεριού εφαρμόζεται στο άνω χείλος. Αφού δέσει, τραβιέται ξανά με ένα γρήγορο τράνταγμα. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και τέσσερις εβδομάδες. Αν και μπορείτε να κάνετε την αποτρίχωση μόνοι σας με ένα σετ ζεστού κεριού από το φαρμακείο, συνιστάται μια επίσκεψη στην αισθητικό.

Επίσης ενδιαφέρον: Έτσι μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μόνοι σας ζαχαρόπαστα για αποτρίχωση! >>

3. Ξύρισμα

Το ξύρισμα είναι πιο γρήγορο και σημαντικά λιγότερο επώδυνο. Προσοχή όμως: Με αυτή τη μέθοδο, οι τρίχες ξαναβγαίνουν γρήγορα και υπάρχει επίσης μια αίσθηση κοτσαδόρου στο δέρμα που θα εξοικειωθείτε επίσης αν ξυρίζετε τα πόδια σας τακτικά. Σκεφτείτε λοιπόν καλά αν αυτή η μέθοδος αποτρίχωσης είναι πραγματικά για εσάς. Αν ναι: Υπάρχουν ακόμη και ειδικά ξυράφια για την αφαίρεση των τριχών του προσώπου!

4. Χλωρίνη

Ανώδυνο, φθηνό και γρήγορα: Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι η λεύκανση είναι ίσως η καλύτερη μέθοδος για την αφαίρεση της γενειάδας μιας γυναίκας. Οι τρίχες παραμένουν ανέπαφες, αλλά δεν είναι πλέον τόσο ορατές. Έτσι μπορείτε ακόμα να αισθάνεστε τα γένια της κυρίας. Επιπλέον, η λευκαντική κρέμα μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα πάνω από το άνω χείλος, γεγονός που εφιστά την προσοχή στην πληγείσα περιοχή.

5. Αποτριχωτική κρέμα

Φαίνεται εξίσου εύκολο να αφαιρέσετε τις ενοχλητικές τρίχες με μια αποτριχωτική κρέμα. Αν δεν υπήρχε αυτή η μυρωδιά που μοιάζει με θείο στη μύτη σας… Επιπλέον, αυτή η μέθοδος θα μπορούσε επίσης να ερεθίσει το δέρμα σας εάν υπερβείτε τον καθορισμένο χρόνο έκθεσης. Αλλά: Η χρήση κρέμας αποτρίχωσης είναι παιδικό παιχνίδι – και εντελώς ανώδυνη!

6. Αποτρίχωση

Σε αντίθεση με το κλασικό ξύρισμα, κατά την αποτρίχωση, η τρίχα τραβιέται, συμπεριλαμβανομένης της ρίζας, χρησιμοποιώντας περιστρεφόμενα τσιμπιδάκια – με το πλεονέκτημα ότι το δέρμα παραμένει λείο για έως και τρεις εβδομάδες και οι τρίχες συνήθως ξαναβγαίνουν λιγότερο ορατά. Ωστόσο, αυτός ο τύπος αποτρίχωσης συνδέεται επίσης με περισσότερο πόνο, τον οποίο πρέπει να συνηθίσουν οι αρχάριοι της αποτρίχωσης.

Επίσης ενδιαφέρον: Αποτρίχωση χωρίς πόνο – 6 συμβουλές >>

Φροντίστε καλά το δέρμα σας μετά

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε τελικά: Για να αποφύγετε την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος, θα πρέπει να φροντίζετε καλά το δέρμα σας μετά. Για να κλείσετε τους πόρους, δροσίστε για λίγο το δέρμα σας με κρύο νερό. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια καταπραϋντική και ενυδατική κρέμα – τα προϊόντα με αλόη βέρα είναι κατάλληλα.

Σπιτικές θεραπείες για λεύκανση

Εάν θέλετε να φωτίσετε τις τρίχες στο πάνω χείλος σας με σπιτικές θεραπείες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε νερό αγγουριού και χυμό λεμονιού. Αυτά πρέπει να εφαρμόζονται στα γένια αρκετές φορές την ημέρα και να αφήνονται για περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε ξανά. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για σκούρα μαλλιά στο άνω χείλος καθώς μπορεί μόνο να φωτίσει ελαφρώς τις τρίχες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *