Αυτό το ισχυρό συστατικό είναι πιο αποτελεσματικό από οποιονδήποτε ορό ρετινόλης

Αυτό το θαυματουργό συστατικό έχει 20 φορές τη δύναμη της ρετινόλης

Μιλάμε για το δραστικό συστατικό Τρετινοΐνη – ένα δραστικό συστατικό υψηλής ισχύος που γήρανση του δέρματος, Πτυχή, Υπερμελάγχρωση και Ηλικιακά σημεία μπορεί να μειώσει και να αποτρέψει. Η τρετινοΐνη είναι από καιρό γνωστή και περιζήτητη στις ΗΠΑ. Τώρα η τάση της ομορφιάς διαχέεται και στη Γερμανία. Τι είναι όμως ακριβώς η τρετινοΐνη;

Η τρετινοΐνη, όπως η καλλυντική ρετινόλη και η ρετινάλη (διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή), είναι ένα από τα λεγόμενα Ρετινοειδή/οξέα βιταμίνης Α. Τα αποτελέσματα αυτών των συστατικών είναι πολύ παρόμοια. Μετά την εφαρμογή καλλυντικής ρετινόλης ή αμφιβληστροειδούς, το δέρμα μετατρέπει τις ουσίες σε τρετινοΐνη, η οποία στη συνέχεια δρα ως ενεργή μορφή στο δέρμα.

Ποιο είναι λοιπόν το όφελος από την απευθείας χορήγηση τρετινοΐνης;
Δεδομένου ότι τα βήματα μετατροπής δεν είναι πλέον απαραίτητα, η τρετινοΐνη μπορεί απευθείας ως ενεργή μορφή σε επηρεάζουν το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι η τρετινοΐνη είναι πολλές φορές πιο αποτελεσματική από την καλλυντική ρετινόλη.

Σπουδαίος: Τρετινοΐνη είναι μόνο με συνταγή και διατίθεται μόνο μέσω θεραπείας από γιατρούς. Αυτό μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τηλεϊατρική, για παράδειγμα μέσω της Formula Skin: Μια εταιρεία καλλυντικών από το Βερολίνο που προσφέρει θεραπεία ρυτίδων με το θαυματουργό ενεργό συστατικό για πρώτη φορά στη Γερμανία: Εκτός από διάφορα ιατρικά και περιποιητικά ενεργά συστατικά (π.χ. πανθενόλη), η Formula Skin χρησιμοποιεί τη νέα της φόρμουλα βραδείας γήρανσης περιέχει επίσης το δραστικό συστατικό τρετινοΐνη. Έχει ένα 20 φορές πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με την καλλυντική ρετινόλη, υπόσχονται οι ειδικοί στο δέρμα.

Πώς λειτουργεί η τρετινοΐνη στο δέρμα;

Τα θετικά αποτελέσματα της τρετινοΐνης περιλαμβάνουν:

  • Το δραστικό συστατικό διεγείρει την παραγωγή του ίδιου του σώματος υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος – και έτσι γεμίζει ειδικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Η τρετινοΐνη αναστέλλει τη διάσπαση της ελαστίνης στα κύτταρα του δέρματος. Το αποτέλεσμα? Αυξημένη ελαστικότητα δέρματος.
  • Οι αλλαγές χρωστικών στο δέρμα είναι ισορροπημένες.
  • Διεγείρεται η κυτταρική ανανέωση του δέρματος.
  • Η λειτουργία φραγμού του δέρματος είναι αυξημένη.
  • Οι πόροι καθαρίζονται και τα μαύρα στίγματα και οι ακαθαρσίες εξαλείφονται.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Κατ ‘αρχήν, μπορεί να εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες, αλλά αυτές συνήθως μπορούν να ελεγχθούν εύκολα.

“Απλώς ξεκινάτε τη θεραπεία με σχετικά χαμηλή συγκέντρωση και την αυξάνετε βήμα προς βήμα εάν είναι καλά ανεκτή. Πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, ξεφλούδισμα ή ξηρότητα του δέρματος. Αυτό οφείλεται στο ότι αφαιρούνται τα πάνω, νεκρά κύτταρα του δέρματος. ότι τα φρέσκα κύτταρα μπορούν να αντικατασταθούν μπορεί να βγει στο φως», εξηγεί ιατρ. Sarah Bechstein, δερματολόγος και ιδρύτρια της Formula Skin.

Πόσο γρήγορα μπορείτε να περιμένετε τα πρώτα αποτελέσματα;

«Κάθε δέρμα έχει τον δικό του κύκλο, οι αποτελεσματικές διαδικασίες απαιτούν χρόνο. Τα πρώτα σημάδια καθαρότερου, πιο λαμπερού δέρματος μπορούν να φανούν μετά από περίπου. έξι έως οκτώ εβδομάδες. Τα πρώτα αποτελέσματα όσον αφορά τις αλλαγές χρωστικής και τις ρυτίδες αναμένονται μετά από τρεις έως έξι μήνες», συνεχίζει ο ειδικός του δέρματος από το Βερολίνο.

Εφαρμόστε αντηλιακό όλο το χρόνο

Είτε στα μέσα του καλοκαιριού είτε κατά τους πιο κρύους μήνες του χειμώνα: η αντηλιακή προστασία για το πρόσωπό σας είναι πάντα μια καλή ιδέα – ακόμα και όταν ο ήλιος είναι ελάχιστα ορατός. Είναι καλύτερο να βάζετε αντηλιακό το πρωί ως το τελευταίο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα μας αντηλιακά εδώ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *