Αυτό το δημοφιλές προϊόν ομορφιάς αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Ποιος δεν ονειρεύεται χοντρές, μακριές και όμορφα κυρτές βλεφαρίδες; Δίνουν στο μάτι βάθος και εκφραστικότητα και προστατεύουν από τον ήλιο, τον άνεμο, τη σκόνη και τη βρωμιά. Το μήκος και η όψη των βλεφαρίδων μας εξαρτώνται από τη γενετική μας σύνθεση, αλλά και από τη διατροφή και την ηλικία.

Τα σέρουμ βλεφαρίδων είναι το νούμερο 1 ενισχυτικό ομορφιάς όταν πρόκειται για πυκνές βλεφαρίδες. Ενισχύουν τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και βοηθούν στη δημιουργία ογκώδους γραμμής βλεφαρίδων και μακρύτερων βλεφαρίδων. Το που περιέχει Προσταγλανδίνη είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, αλλά πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ως παρενέργειες.

Επίσης ενδιαφέρον: Τάση eyeliner 2023: Αυτό το αόρατο eyeliner δημιουργεί φυσικά όμορφες βλεφαρίδες >>

Αυτός είναι ο λόγος που ένας ορός βλεφαρίδων μπορεί να προκαλέσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Στην ιατρική, το δραστικό συστατικό προσταγλανδίνη χρησιμοποιείται για τη μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Η ανάπτυξη βλεφαρίδων παρατηρήθηκε ως παρενέργεια σε ασθενείς, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άλλες παρενέργειες εκτός από τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια: Τα προβλήματα όρασης, ο αποχρωματισμός της ίριδας, ο ερεθισμός των ματιών, ο κνησμός στα μάτια, το πρήξιμο και οι πονοκέφαλοι και ο πόνος στα μάτια μπορεί να είναι η αντίδραση σε έναν ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων. Αν πάλι δεν θέλετε να κάνετε χωρίς ορό: τα φυσικά συστατικά όπως το καστορέλαιο, η βιοτίνη ή η καφεΐνη είναι τα καλύτερα και πιο φυσικά ενισχυτικά βλεφαρίδων.

Στο βίντεο: Κρέμα ματιών – κηρύξτε πόλεμο στους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *