Αυτή η άσκηση θα τονώσει τους κοιλιακούς μυς σας

Υπάρχουν πολλές υποτιθέμενες θαυματουργές θεραπείες που υπόσχονται κοιλιακούς έξι πακέτων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κάθισμα, για παράδειγμα, είναι μια δημοφιλής άσκηση που πολλοί άνθρωποι ελπίζουν ότι θα οδηγήσει σε έναν καθορισμένο πυρήνα. Αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς στο fitness, μια άλλη άσκηση για τους κοιλιακούς είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Θα σας πούμε αμέσως τι είναι αυτό.

>> Πρόκληση 30 ημερών sit-up: 3 πράγματα συμβαίνουν στο σώμα

Ένα six-pack απαιτεί ποικίλη εκπαίδευση

Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: μια μόνο άσκηση από μόνη της δεν δημιουργεί ένα six-pack. Οι κοιλιακοί σας δεν θα αρχίσουν να φαίνονται μέχρι να φάτε σωστά και να κάνετε τακτικές, ισορροπημένες προπονήσεις. Ισορροπημένο σημαίνει να μην βασίζεσαι μόνο σε ασκήσεις για την κοιλιά, όπως sit-ups, γνωστές και ως crunches ή ανύψωση ποδιών.

Γιατί; Οι κοιλιακοί μύες είναι συχνά κρυμμένοι κάτω από ένα στρώμα υπερβολικού λίπους. Μόνο με μια λογική Συνδυασμός προπόνησης αντοχής και ενδυνάμωσης μπορείτε να απαλλαγείτε από τις υπερβολικές λαβές αγάπης. Ενσωματώστε λοιπόν και συνεδρίες καρδιο στην προπόνησή σας, όπως τζόκινγκ, ποδηλασία ή κολύμπι. Ολοκληρώστε το ολιστικό πρόγραμμα προπόνησής σας περίπου 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Επίσης, φροντίστε να εκπαιδεύετε πάντα όλους τους κοιλιακούς σας μυς.

Στο βίντεο: 5 κανόνες για υγιεινή διατροφή

Μάθαμε: Χωρίς μια ισορροπημένη διατροφή, δεν υπάρχουν κοιλιακοί έξι συσκευασιών – ούτε επιτυχία απώλειας βάρους. Δεν είστε σίγουροι ποια τρόφιμα – και πόσα από αυτά – ανήκουν στο μενού; Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τους 5 διατροφικούς κανόνες που ορίζει η Γερμανική Εταιρεία Διατροφής (DGE). Μάθετε περισσότερα για αυτό στο βίντεο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *