Αυτές οι 4 προπονήσεις είναι πιο αποτελεσματικές από όσο νομίζατε

Η τόση άσκηση είναι υγιές

Το πόση άσκηση ημερησίως είναι καλύτερη εξαρτάται, φυσικά, από τις ατομικές απαιτήσεις ενός ατόμου: Εκτός από την ηλικία και τον σωματότυπο, παίζει ρόλο και το δικό σας επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προσφέρει καθοδήγηση. Η εξειδικευμένη υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών συνιστά στους ενήλικες (μεταξύ 18 και 64 ετών) να κάνουν 150 έως 300 λεπτά μέτριας άσκησης την εβδομάδα. Ή: Τουλάχιστον 75 έως 150 λεπτά έντονης, υψηλής έντασης άσκησης την εβδομάδα.

Αυτά μετατρέπονται 2,5 ώρες (150 λεπτά). Οπότε μιλάμε για περίπου ανά ημέρα 20 λεπτά Δραστηριότητα που οι ενήλικες μπορούν ιδανικά να ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους.

Οι 4 καλύτερες προπονήσεις στον κόσμο – σύμφωνα με τον καθηγητή του Χάρβαρντ

Ο ειδικός υγείας Δρ. Ι-Μιν Λι Στην αναφορά υγείας σας «Ξεκινώντας την άσκηση» αναφέρετε συνολικά 5 προπονήσεις που, κατά τη γνώμη σας, είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Γιατί: Οι προπονήσεις είναι οι πιο υγιεινές και αποτελεσματικές για τον οργανισμό. Εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή και προάγουν την οικοδόμηση μυών. Και: Χρειάζεστε μόνο πολύ λίγο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσετε τις προπονήσεις. Υπάρχει επίσης κάτι για όσους δεν τους αρέσουν τα αθλήματα και οι αρχάριοι.

Ειδοποίηση: Για να κάνεις κάτι για την υγεία σου και να βελτιωθείς, δεν χρειάζεται να βάλεις στόχο τον ημιμαραθώνιο, ξεκαθαρίζει και η Min-Lee. Αυτό είναι δυνατό και με τις παρακάτω προπονήσεις, τις οποίες σας παρουσιάζουμε στη συλλογή εικόνων μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *