Αυτές οι 4 μυρωδιές με παιώνια κατακτούν πλέον τις καρδιές όλων

Έχετε βαρεθεί τον σκοτεινό χειμώνα; Κι εμεις! Οι γκρίζοι μήνες βάζουν τέρμα στη διάθεσή σας και σας κουράζουν. Τα καλά νέα? Η άνοιξη είναι ήδη στα αρχικά στάδια, τουλάχιστον σχεδόν. Η επίσημη έναρξη της άνοιξης δεν είναι μέχρι τις 20 Μαρτίου – αλλά με τις κατάλληλες μυρωδιές μπορούμε να έχουμε τη σωστή διάθεση ακόμα και τον κρύο Φεβρουάριο. Ονομάζουμε τα αγαπημένα μας αρώματα με άρωμα παιώνιας.

Πώς μυρίζει η άνοιξη;

Την άνοιξη λατρεύουμε τις λουλουδένιες, ελαφριές και φρέσκες μυρωδιές. Και υπάρχουν πολλά από αυτά. Τα πρώιμα άνθη βγάζουν τα κεφάλια τους από το έδαφος ήδη από τον Φεβρουάριο, όπως οι υάκινθοι, οι νάρκισσοι και οι χιονοστιβάδες. Οι πρώτες ακτίνες του ήλιου της χρονιάς κάνουν το καθήκον τους για να διώξουν τα χειμωνιάτικα μπλουζ.

Από τον Μάιο περίπου θα το πάρεις Παιωνία η μεγάλη της είσοδος. Κάθε χρόνο αμέτρητοι άνθρωποι απολαμβάνουν τα μοναδικά όμορφα άνθη των παιώνων. Και το άρωμα των ανοιξιάτικων λουλουδιών μας μαγεύει επίσης.

Στο βίντεο: Ποιο άρωμα ταιριάζει πότε;

Χειμώνας, άνοιξη, φθινόπωρο, καλοκαίρι: κάθε εποχή έχει τις ιδιαιτερότητές της. Δεν θέλετε πάντα να φοράτε το βαρύ άρωμα ξύλου με μια νότα κανέλας το καλοκαίρι. Μπορείτε να μάθετε ποια αρώματα λειτουργούν καλύτερα στο βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *