Αυτές οι 3 υποτιμημένες ασκήσεις Pilates θα σας δώσουν ένα τονωμένο σώμα

Έχουμε 3 παρακάτω Συγκεντρώθηκαν υποτιμημένες κινήσεις Pilates που θα βελτιώσουν τη συνολική ευελιξία, τη δύναμη και τον συντονισμό σας και θα εξασφαλίσουν ένα τονωμένο σώμα.

Αυτές οι ασκήσεις έχουν θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα

1. Διάταση hamstring

Αυτή η άσκηση είναι ιδανική για χαλάρωση πριν από κινήσεις που απαιτούν ευελιξία στο πίσω μέρος των ποδιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέντωμα ως χαλάρωση μετά από μια προπόνηση ή τρέξιμο ή για να ανακουφίσετε την ένταση στο κάτω μέρος της πλάτης και στους γοφούς σας.

Έτσι γίνεται: Ξαπλώστε ανάσκελα και τεντώστε τα πόδια σας. Τώρα λυγίστε το ένα γόνατο και πιάστε το πίσω μέρος του μηρού σας για να το τραβήξετε προς το στήθος σας. Εκπνεύστε και επεκτείνετε το πόδι προς την οροφή ενώ κρατάτε το πόδι σε έκταση. Εισπνεύστε και λυγίστε το πόδι πίσω προς το στήθος με ένα μυτερό πόδι.

2. Ο κολυμβητής

Αυτό Η άσκηση ενισχύει ολόκληρους τους μυς του πυρήνα, τους μύες του πίσω ποδιού και τους γλουτιαίους μύες καθώς και την ωμική ζώνη. Επιπλέον, η κίνηση βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα της πυέλου και μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση της στάσης σας.

Έτσι γίνεται: Ξαπλώστε στο στομάχι σας με τα χέρια τεντωμένα μπροστά σας. Εισπνεύστε και σφίξτε τους γλουτούς και το πάνω μέρος της πλάτης σας. Στη συνέχεια, σηκώστε τα χέρια και τα πόδια σας από το πάτωμα. Το βλέμμα στρέφεται προς τα κάτω στο πάτωμα. Εκπνεύστε και αρχίστε να κινείτε τα χέρια και τα πόδια σας σε αντίθετες κατευθύνσεις. Εστιάστε στο να κρατάτε το πάνω μέρος του σώματός σας ακίνητο.

3. Οι Εκατό

Το “The Hundred” είναι ένα από τα κλασικά και είναι μια δημοφιλής άσκηση για την ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών και των πνευμόνων. Επιπλέον, προωθεί την απορρόφηση οξυγόνου μέσω του καθορισμένου αναπνευστικού ρυθμού και ενεργοποιεί την κυκλοφορία.

Έτσι γίνεται: Ξαπλώστε ανάσκελα. Σηκώστε τα πόδια σας και λυγίστε τα γόνατά σας έτσι ώστε οι κνήμες και οι αστραγάλοι σας να είναι παράλληλα με το πάτωμα. Τώρα σηκώστε το κεφάλι, το λαιμό και τους ώμους σας από το πάτωμα. Κάντε 5 δυνατές κινήσεις άντλησης με τα χέρια σας καθώς εισπνέετε και βγάζετε. Συνεχίστε αυτόν τον κύκλο αναπνοής μέχρι να φτάσετε τις 100 αντλίες.

Συνέχισε να διαβάζεις: Χτίστε μυς δύο φορές πιο γρήγορα – Αυτό το κόλπο γυμναστικής είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *