Αυτές είναι πόσες θερμίδες υπάρχουν σε μια μπάλα παγωτού

Τόσες θερμίδες υπάρχουν σε μια μπάλα παγωτού

Δεν μπορούμε να δώσουμε μια γενική απάντηση γιατί ο αριθμός των θερμίδων σε μια μπάλα παγωτού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Μια μέση μεζούρα παγωτό (περίπου 60-70 γραμμάρια) περιέχει συνήθως μεταξύ 100 και 150 θερμίδες. Ωστόσο, ορισμένες ποικιλίες μπορεί να περιέχουν περισσότερες θερμίδες, ειδικά εκείνες με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, κρέμα ή σοκολάτα.

Το πιο κρίσιμο είναι αυτό Είδος παγωτού:

  • Σε μια μπάλα Παγωτό κρέμα περιέχει περίπου 200 kcal.
  • Μια μερίδα Παγωτό γάλα φτάνει σε περίπου 140 θερμίδες.
  • παγωτό φρούτων μπορεί να υπερβεί αυτή την τιμή κατά περίπου 125 kcal.
  • Περιέχει τις λιγότερες θερμίδες ανά μπάλα Σορμπέ: Πρέπει να περιμένετε περίπου 50 έως 80 kcal ανά μπάλα.

Αν θέλετε να απολαύσετε κάτι με λίγες θερμίδες, μπορείτε να πάτε για παράδειγμα στο περίπτερο του παγωτού Παγωτό λεμόνι ή παγωτό φράουλα αποφασίζω. Αυτές οι ποικιλίες έχουν συγκριτικά λίγες θερμίδες. Με την προϋπόθεση ότι δεν είναι γεμάτα με επιπλέον ζάχαρη ή επιπλέον μερίδα κρέμας.

>> Το πιο υγιεινό παγωτό: Οι 3 καλύτερες ποικιλίες

Βάφλα εναντίον φλιτζανιού

Το αν το παγωτό είναι καλύτερο σε χωνάκι ή σε φλιτζάνι εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το παγωτό στη βάφλα γιατί απλά δεν μπορούν χωρίς την τραγανή γεύση της βάφλας. Άλλοι προτιμούν το παγωτό σε φλιτζάνι γιατί κρατιέται πιο εύκολα και τρώγεται και γιατί κάνει λιγότερο χάος. Ωστόσο, με το παγωτό σε ένα φλιτζάνι, αναπόφευκτα υπάρχει περισσότερη σπατάλη. Μια βάφλα, από την άλλη, τρώγεται απλά. Όταν πρόκειται για βιωσιμότητα, το παγωτό στη βάφλα κερδίζει.

Ο γενικός κανόνας: Το παγωτό υψηλής ποιότητας με φυσικά συστατικά και πλούσια υφή μπορεί να είναι νόστιμο τόσο στο χωνάκι όσο και στο φλιτζάνι.

Τελικά, είναι θέμα προσωπικού γούστου και προτιμήσεων. Δοκιμάστε και τα δύο είδη και αποφασίστε μόνοι σας ποιο προτιμάτε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *