Αυτά τα χρώματα κραγιόν κάνουν τα δόντια να φαίνονται κίτρινα

Αυτά τα χρώματα κραγιόν κάνουν τα δόντια να φαίνονται κίτρινα

Εάν έχετε κιτρινωπά δόντια και δεν θέλετε να αυξήσετε το κιτρινωπό άγγιγμα, θα πρέπει να τα αποφύγετε πορτοκαλί κραγιόν φτιαχνω, κανω. Γιατί αυτά τα χρώματα μπορούν άθελά τους να τονίσουν το κίτρινο στα δόντια. Τα κραγιόν που έρχονται σε καφέ-χρυσό τόνο δεν είναι επίσης καλή επιλογή. Αυτά τα χρώματα μπορούν ακόμη και να κάνουν τα δόντια που είναι στην πραγματικότητα λευκά να φαίνονται ελαφρώς καστανά.

Το ροζ είναι πάντα καλή ιδέα; Εξαρτάται από το πόσο ανοιχτό ή σκούρο είναι το χρώμα. Το σκούρο ροζ παρέχει ένα οπτικό αποτέλεσμα φωτεινότητας – ενώ α ανοιχτό ροζ προκαλεί το αντίθετο και μπορεί να κάνει τα κίτρινα δόντια να φαίνονται ακόμη πιο κίτρινα.

Παρεμπιπτόντως: δόντια με ένα γκριζωπό πέπλο Δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με σκούρα, γαλαζωπά χρώματα – τουλάχιστον όταν πρόκειται για το αποτέλεσμα χρώματος που προκύπτει. Με αυτόν τον τρόπο το γκρι εφέ μπορεί να ενταθεί ακόμη περισσότερο.

Αντί για λεύκανση: βασιστείτε στα χρώματα

Τώρα ξέρουμε από ποια κραγιόν πρέπει να μείνουμε μακριά αν έχουμε κίτρινα δόντια. Ποια είναι όμως η εναλλακτική; Προτείνουμε κόκκινα που έχουν μπλε υποτόνο, για παράδειγμα Κόκκινοι ή σκούροι τόνοι μούρων. Περισσότερα για αυτό εδώ >>

Αυτά τα ουδέτερα κραγιόν ταιριάζουν σε όλες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *